2777
2789
عنوان

پوشک گرفتن

71 بازدید | 10 پست

سلام خانما دخترم دوسالشه خواستم خانمایی که بچه هاتون رو از پوشک گرفتین کمک کنین چه راهکاری دارین دخترم اصلا راضی نمیشه داخل حموم یا دستشویی جیش کنه نمیدونم چکارش کنم !؟؟ از پوشک شب پنج شش ماهی هست که گرفتمش اما روزا رو اصلا همکاری نمیکنه!!

زوده براش امادگیشو نداره

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پوشک اصلا نکن دیگه ب هیچ وجه حتی شده همش شلواربشوری هیچ جاهم نرو من دخترمو ۴یا۵ ماه فقط شبوارمیشستم ...

خب رو فرش جیش میکنه مثلا همین صبح بازش گذاشتم رفت رو گوشه فرش خرایکاری کرد مجبور شدم با کلی دردسر همون گدشه رو شستم

خب رو فرش جیش میکنه مثلا همین صبح بازش گذاشتم رفت رو گوشه فرش خرایکاری کرد مجبور شدم با کلی دردسر هم ...

شورت باشلوارپاش کن یا شلوارای که مچی دارن ازاونا نمیریزه

یه خانوم هستم ازاین شخصیت خوشم میاد😍.
پوشک اصلا نکن دیگه ب هیچ وجه حتی شده همش شلواربشوری هیچ جاهم نرو من دخترمو ۴یا۵ ماه فقط شبوارمیشستم ...

چه کاری بود همون چهار پنج ماه بعد سر دو هفته میگرفتیش 🤔

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
شما گرفتین بچه اتون رو از پوشک ؟؟

بله

خب راهنمایی نمیکنی که کی بچه رو از پوشک گرفتی و چجوری یادش دادی ؟؟

من کتاب تپلی خودش به دسشویی میرود و 

کتی که یه گربه بچس و با مامانش میره دسشویی را براش میخوندم و باهاش صحبت میکردم که باید جیش و پی پی را روی فرنگی انجام بدیم 

و کاملا گذاشتم به اختیار خودش تا دوسال و نیمگی که دیگه گفت پوشکم نکن میخوام رو فرنگی جیش کنم 

اصلانم اذیت نکرد 

همه چیز خوب بود تا الان که تقریبا سه سالشه من کرونا گرفتم و بیمارستان بستری شدم و دوماهم طول کشید 

الان تاپیکای اخرمو بخونی اصلا همکاری نمیکنه 

البته فکر نمیکنم ربطی به روش از پوشک گرفتن داشته باشه ولی الان خیلی اذیت میشم 

همه موقع از پوشک گرفتن خونشون نجس میشه من اون موقع نجس نشد الان دیگه جای پاک تو خونم ندارم 

برامون دعا کنین توروخدا دخترم خوب بشه دلم خونه 

من کتاب تپلی خودش به دسشویی میرود و  کتی که یه گربه بچس و با مامانش میره دسشویی را براش میخوند ...

آخی عزیزم خیلی خوب درکت میکنم چون خودمم دخترم تا دو ماه پیش که خواستم از پوشکش بگیرم خیلی خوب همکاری میکرد تا جیش داشت خودش زود می اومد بهم میگفت اما بعد یه هفته نمیدونم چی شد یه روز که بیدار شد بردمش مثل حموم کارشو بکنه اصلا راضی نشد بره تا الان که وقتی بهش بگم خودش رو به اون راه می اندازه !!! عزیزم توکل بخدا بنظرم تو استرس زیاد از شرایطت بهمین خاطر روی دخترم اثر گذاشتی نگران نباش  کم کم باهاش حرف بزن و فیلم و کلیپ آموزش زیاد بهش نشون بده