2777
2789
عنوان

عروس عمه ی بیشعوور شوهررم ...

2186 بازدید | 101 پست

سلام بچه ها دیروز غروب پسر عمه ی شوهرم و زنش بصورت کاملا ناگهانی اومدن خونمون . من همیشه فکر میکردم ک این دختر چقدر مظلوم و خوبه  خیلی باهاش برخورد نداشتم.  اومدن من پذیرایی کردم ساعت ۸ و نیم بود دیگه گفتم واسه شام بمونید اونام قبول کردن زنگ زدم عمه شوهرم و شوهرش و مادربزرگش هم اومدن . بعد ب دختره گفتم خورشت الو دوس داری گفت اره .منم خورش الو گذاشتم و شوهرمم از بیرون کباب خرید ..اتفاقا خورشتمم خیلی خوشمزه شد و همه دوس داشتن.  بعد موقع شام تارف میکردم گفتم بخورید چرا  کم میخورید درصورتی ک بشقابش پر بود وخالی شد من کلا زیاد تارف میکنم . گفتم دوس ندارید غذا رو ؟؟ دختره برداشت گفت ن دوس نداشتم😐خب اگه دوس نداشتیم نباید بگی ک. خیلی ناراحت شدم. دختره کلا قیافش خوشگل نیس فقط پوستش خیلی خوبه من قیافم خیلی بهتره ولی پوستم‌  جای جوش داره و کمی کک مک😭بعد دختره یهو به من گفت واسه پوستت نرفتی دکتر؟😐کلا اعتماد ب نفس منو تخریب کرد

الان خیلی حرصم‌گرفته ازش چیکار کنم پوستم خوب بشه😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂تا تو باشی زیاد تعارف نکنی،وقتی زیاد خورده چرا میگی کم خوردین یا دوست نداشتین،من حتی وقتی غذامم بدمزه بشه عذرخواهی نمیکنم فقط میگم نوش جان

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...

میگفتی یه اندازه کافی و باهمین صورتم زیبایی دارم، بعضی ها صورتشون صافه  ولی زیبایی ندارن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c

ریز ببینش برا عمه اش یه چی گفته

این دفعه بدون با چه کسانی وچه سطح شعوری رفت وآمد میکنی این همه خرج کنی خستگی آخر سر بجای لذت بردن از دورهمی خستگی به تنت بمونه 

ولش کن

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.