2777
2789
عنوان

سردرد بسیار شدید

235 بازدید | 18 پست

سردرد شدیدی دارم از دو روز قبل هم علایم سرماخوردگی دارم ابریزش بینی گلو درد و بدن درد خفیف ولی تنگی نفس یا تب ندارم استامیوفن و پروفن ازیتروماسین هم میخورم با دمنوش زنجبیل و دارچین و نبات سرم رو هم محکم بستم میدونم دیگه سرماخوردگی نداریم و هر علایمی کروناست اما میترسم برم دکتر بس که کرونا زیاده الان چیکار کنم خوب بشم 

چالش بامداد خمار                                          عضو گروه نارنجی 《وزن اولیه ۷۸ وزن هدف ۶۶》♡♡♡

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بی اشتهایی و بی خوابی هم دارم ولی سرفه و تب و تنگی نفس ندارم ولی سردردم خیلی خیلی شدیده داره منو میکشه

چالش بامداد خمار                                          عضو گروه نارنجی 《وزن اولیه ۷۸ وزن هدف ۶۶》♡♡♡

یعنی چی میدونی سرماخوردگی وجود نداره؟؟؟؟ یعنی واقعا از ۱۵۰ ویروس شناخته شده همشون کروناست😀

عزیزم اینک دکترا همه رو پای کرونا میذارن به این علته که بدترین درجه رو حساب میکنن و درمان شروع میکنن چون تشخیص کرونا از سرماخوردگی حتی سینوزیت مشکله‌ . واسه همین میگن وقت تلف نکنن. 

عزیزم کرونا داری استامینوفن بخور

از این استامینوفن های ترکیبی میخورم اما تاثیری نداره از صبح دوتا خوردم با یه پروفن و یه ازیتروماسین

یعنی چی میدونی سرماخوردگی وجود نداره؟؟؟؟ یعنی واقعا از ۱۵۰ ویروس شناخته شده همشون کروناست😀 عزیزم ا ...

میدونم گلم ولی اگه الان برم دکتر میگه کرونا هست کرونا هم انقدر زیاد شده هر درمانگاهی میری پره میترسم برم بدتر ویروس بیشتری با خودم بیارم برای همین ترجیح میدم خونه بمونم الان هم هرکاری میکنم سر دردم خوب نمیشه داره منفجر میشه سرم دلم میخواد سرم رو بکوبم به دیوار

اره عزیزم نری بهتره فعلا... سابقه میگرن یا سینوزیت نداری؟

نه گلم ندارم

شایدم چشم خوردی البته اگر اعتقاد داری

الان اسفند دود میکنم