2777
2789
عنوان

کیک پزای ماهر...🍩📣

100 بازدید | 12 پست

زرده و سفیده رو با هم میزنید یا جدا؟ 

کلا هر نکته ای برای بهتر شدن کیک بلدین‌ ممنون میشم به اشتراک بذارین

بعد یه سوال دیگه، کیک رو وقتی پختین سریع برش میزنین؟ اگه برش نزنم و یه روز بمونه بد میشه؟ چون برای مهمون میخوام، می‌خوام ببینم اگه همون‌جوری قالبی بیارم روز بعدش میشه یا باید همون موقع بعد از پخت برش بزنم؟ 

ممنون🌹

امضا ندارم اثر انگشت زدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن مگه بستنیه ک تخم مرغو جدا بزنی؟من باهم قاطی میکنم

بعد پختش هم چون نرمه برش میزنمش و میزارمش داخل یه سینی گرد و روش‌رو‌هم حتما سلفون میکشم ک‌ خشک نشه

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨
با هم بزن  بزار سرد شه برش بده

آره منتها می‌خوام ببینم یه روز صبر کنم کلا برش نزنم خراب نمیشه؟ آخه انگار یه جا نوشته بود خمیر میشه اگه برش نزنی

امضا ندارم اثر انگشت زدم

یه سری کیکا نیاز داره زرده و سفیده جدا باشه یه سریا نه 

بستگی به نوع کیک داره 

هرموقع بخوای میتونی برش بزنی 

فقط وقتی که کیک پخت بذار خنک بشه بعد بذار توی ظرفی که هوا زیاد بهش نرسه و خشک نشه 

نباید هم سریع برگردونی چون داغه و کیو از هم میپاشه بذار یکم خنک شه بعد برگردون

ن جدا نکن ولی خیلی بزن ک خوب پف کنه تا ۲۰ دقیقه اول در فر رو اصلا باز نکن و بعد از پخت ک فر رو خاموش کردی بزار حداقل ۱۵ دقیقه داخل فر بمونه تا ب دلیل جا ب جایی هوا پیش نخوابه وقتی گرمه اصلا از قالب جدا نکن چون امکان داره خرد شه بزار خوب خنک بشه بعد برش بزن بزار یخچال اما حتما سلفون بکش ی روکش داشته باشه و خشک نشه

و اشکالی نداره تو یخچال بمونه اتفاقا کیکی ک بمونه تو یخچال یک روز خیلی خوشمزه تر میشه بافتشم بهتر میشه😉😋😫

امیدارم کمکت کرده باشم عزیزم💞🥰

"گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود" از عمق وجودم حسش کردم این جمله رو 🥺 تو غیرممکن ترین حالت زندگیم به عشقم رسیدم بعد از ۷ سال 😍 امیدوارم همه این حس قشنگو تجربه کنن👰👫 میشه واسمون دعا کنی زودتر بریم تو خونه ی عشقمون؟🤗💒😍ممنونم ازت💚 امیدوارم به هرچی میخوای برسی دوست قشنگم😍💚

گلم مونده به کیکت بعضی کیکا باید حتما جدا کنی تخم مرغو بعضیا فرقی نداره

کیک اگه شکلاتی باشه بهتره اول برش بزنی

ساده باشه فرقی نداره

اگه میخوای کیکت خشک نشه روش یه چیزی بزار(منظورم ظرفه یاهم نایلونی چیزی ببر قشنگ بپوشونش)

موقع پخت کیک به هیچ وجه در فر رو تا ۴۰/۳۰ دقیقه باز نکن پف نمیکنه

ارد رو ۳ بار الک کن

بکینگ پودر زیادتر بریزی بازم کیک پف نمیکنه...

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•