2821
2789
عنوان

دیگه خسته شدم😭🥺

91 بازدید | 7 پست

چراخداجوابم رونمیده

گفتم خدایالطفاتوخواب بهم بگوببینم حاجت میدم یانه دیگه خسته شدم 

همه نذری کردم

دیروزنمازخضرت رسول روخوندم وگفتم خدایاتورخداتوخواب بهم نشون بده که کی جواب میگیرم

توخواب دیدم قصددارم مدفوع یکی از سرای فامیلامون روبشورم آخه این چه معنی داره؟

چی نذرکنم خدایاچه ختمی بردارم که حاجتموبدی

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تو خواب دنبال حاجتی

قانون جذبی                              اگه خدا یه آرزویی رو میندازه توی دل ها قدرت رسیدن بهشم میده😍                                     ایمان داشته باش که به چیزی که میخوای میرسی . از کم شروع کن و بابت هر چیز کوچیکی خدارو شکر کن✌                                            ملکه ذهنت سپاسگزاری باشه . به چیزای خوب فکر کن تا کائنات ازت نیرو بگیره و چندبرابرش رو به سمتت بفرسته(به آینه نگاه کن؛قهرمان زندگی تو اونجاست :)  
نه میخوام بهم نشون بدن که حاجت میگیرم یانه

صبر داشته باش تا خود حاجتت رو ببینی ن خوابشو ناشکری هم نکن

قانون جذبی                              اگه خدا یه آرزویی رو میندازه توی دل ها قدرت رسیدن بهشم میده😍                                     ایمان داشته باش که به چیزی که میخوای میرسی . از کم شروع کن و بابت هر چیز کوچیکی خدارو شکر کن✌                                            ملکه ذهنت سپاسگزاری باشه . به چیزای خوب فکر کن تا کائنات ازت نیرو بگیره و چندبرابرش رو به سمتت بفرسته(به آینه نگاه کن؛قهرمان زندگی تو اونجاست :)