bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18844 عنوان حاجت روایی 39 بازدید | 4 پست سلام خانوما خوب هستین میگم چه چیزی سراغ دارین که محال ترین حاجتمو بده محال ترین ارزومم اینه که بابام جوابش مثبت بشه برا خواستگاری عشقم از من کرده الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین 1400/05/30 | 11:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
77mary عضویت: 1399/06/28 تعداد پست: 7781 ببین عزیزم ازخدابخاه که اگه به خیر وصلاحم هست به این نفربرسم بابام راضی بشه وخوشبخت بشم ازته دل بخاه ان شاءالله خیره میشه برای آرامشم صلوات بفرستی🌸☘🍃
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18844 ببین عزیزم ازخدابخاه که اگه به خیر وصلاحم هست به این نفربرسم بابام راضی بشه وخوشبخت بشم ازته دل بخاه ... مرسی فداتشم میشه دعام کنی الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
77mary عضویت: 1399/06/28 تعداد پست: 7781 مرسی فداتشم میشه دعام کنی حتمن عزیزم برات صلوات میفرستم توهم دعام کن میشه برای آرامشم صلوات بفرستی🌸☘🍃
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18844 حتمن عزیزم برات صلوات میفرستم توهم دعام کن حاجت روا شی به حق امام حسین الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین