2777
2789
عنوان

Iugr هستم تجربه ای داشتید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 21405 بازدید | 48 پست
دکترم هم انقدر انرژی منفی که حد نداره. گفت باید غذامو رعایت کنم و قندیجات نخورم و برنج کمتر بخورم. د ...

ببین منم هفته آخر فهمیدم وزنش کمه رفتم دکتر تغذیه خیلی بهم کمک کرد خود دکترم منو فرستاد پیش دکتر تغذیه وزنش اومد بالای دو کیلو تا زایمان به نظرم شما هم یه جلسه برو پیش دکتر تغذیه تغذیه مخصوص دوران بارداری بهت میده خیلی خوبه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی از پاسخگوییت. ببخشید وقتتو گرفتم عزیزم

قربانت عزیزم ان شاالله به سلامتی زایمان کنی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ببین منم هفته آخر فهمیدم وزنش کمه رفتم دکتر تغذیه خیلی بهم کمک کرد خود دکترم منو فرستاد پیش دکتر تغذ ...

الان مشکل من میدونی چیه ؟ اینه که رشد بچه بیشتره و کلا هیکل و وزنش از سنش بیشتره. 

این موضوع منو ترسونده که نکنه خطرناک باشه

الان مشکل من میدونی چیه ؟ اینه که رشد بچه بیشتره و کلا هیکل و وزنش از سنش بیشتره.  این موضوع م ...

خطرناک‌که نیست چون اگر بود دکترت میگفت ولی دکتر تغذیه بری وزن بچه کنترل میکنه که نه کم بشه نه زیاد که راحت زایمان کنی

مشکل خاصی پیش اومد واستون؟ چقدر جای نگرانی هست در حالیکه درمان خاصی نیست

نه هیچی بچمم صحیح و سالم بدون اومد بدون کوچک ترین مشکلی ۳۶ هفته و ۶ روز سزارین شدم بچم تو دستگاه نرفت الان هم ۱۱ ماهشه صحیح و سالم

عزیزم بچت رشدش کمتر از اونیه کهباید باشه من دوتا بچه اینجوری داشتم یه مشکلی هست که نمیزاره بچه رشد ک ...

اتفاقا چک کرد گفت خونرسانی هم بدون‌مشکل . مایع دور جنین نرمال و .... گفت شاید ژنتیک البته هنوز نرفتم دکترم

چرا زود زایمان کردین؟

به خاطر همین آیو جی ار بودنش دیگه دکتر گفت زود تر به دنیا بیاد ریسکش کمتره هرچند میشد بیشتر نگهش داشت ولی با استرس و سه روز یه بار سونو و هرروز ان اس تی رفتن ولی خب چون من قرار بود سزارین بشم دکترم گفت بچه کامله یه هفته زود تر طوری اشکالی نداره عوضش ریسکش کمتره اگر میخواستم بیشتر بمونه بهتر بود بستری بشم

مآل من دو هفته بدن عقب تر از سر بود و وزن کم بود رفتم سونو و اینا تشخیص آیو جی ار دادن و سزارین شدم ...

مال منم همین مدلی اتفاقا. سر نرمال جثه ریزتر . ک گفت چون خودتم ریزی ساید ژنتیکی باشه چون شرایط رحمی نرمال

به خاطر همین آیو جی ار بودنش دیگه دکتر گفت زود تر به دنیا بیاد ریسکش کمتره هرچند میشد بیشتر نگهش داش ...

زایمان اولم طبیعی بوده . دلم سزارین نمیخواد ولی در هرحال اولویت سلامت جنین

مال منم همین مدلی اتفاقا. سر نرمال جثه ریزتر . ک گفت چون خودتم ریزی ساید ژنتیکی باشه چون شرایط رحمی ...

به منم همینو گفت ولی دکترم به شدت محتاط بود منو فرستاد پریناتولوژیست تحت نظرش بودم که یه وقت مشکلی پیش نیاد بيمارستان آرش هم یه سر رفتم گفت خوبه برو خونه تا پنج روز دیگه گفتم شما تضمین میکنی من برم خونه بچم طوری نشه گفت نه و نامه بستری داد منم بستری نشدم همون رفتم پریناتولوژیست ولی خب باید مراقب حرکاتش باشی

2790
2778
2791
2779
2792