هفته سی و یک بارداری هستم اما سونو از روی اندازه بازو و ران سن رو ۲۷ الی ۲۸ هفته نشون داده. همه چی نرمال هست . سونو آنومالی هم نرمال بوده. آمنیو هم تو هفته ۱۷ انجام دادم . کسی تجربه ای داره؟ چ باید کرد؟
دکترم هم انقدر انرژی منفی که حد نداره. گفت باید غذامو رعایت کنم و قندیجات نخورم و برنج کمتر بخورم. د ...
ببین منم هفته آخر فهمیدم وزنش کمه رفتم دکتر تغذیه خیلی بهم کمک کرد خود دکترم منو فرستاد پیش دکتر تغذیه وزنش اومد بالای دو کیلو تا زایمان به نظرم شما هم یه جلسه برو پیش دکتر تغذیه تغذیه مخصوص دوران بارداری بهت میده خیلی خوبه
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
به خاطر همین آیو جی ار بودنش دیگه دکتر گفت زود تر به دنیا بیاد ریسکش کمتره هرچند میشد بیشتر نگهش داشت ولی با استرس و سه روز یه بار سونو و هرروز ان اس تی رفتن ولی خب چون من قرار بود سزارین بشم دکترم گفت بچه کامله یه هفته زود تر طوری اشکالی نداره عوضش ریسکش کمتره اگر میخواستم بیشتر بمونه بهتر بود بستری بشم
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
مال منم همین مدلی اتفاقا. سر نرمال جثه ریزتر . ک گفت چون خودتم ریزی ساید ژنتیکی باشه چون شرایط رحمی ...
به منم همینو گفت ولی دکترم به شدت محتاط بود منو فرستاد پریناتولوژیست تحت نظرش بودم که یه وقت مشکلی پیش نیاد بيمارستان آرش هم یه سر رفتم گفت خوبه برو خونه تا پنج روز دیگه گفتم شما تضمین میکنی من برم خونه بچم طوری نشه گفت نه و نامه بستری داد منم بستری نشدم همون رفتم پریناتولوژیست ولی خب باید مراقب حرکاتش باشی