2777
2789
عنوان

Iugr هستم تجربه ای داشتید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 21405 بازدید | 48 پست
یعنی ۲۴ ساعت خیس بودین ؟ از چند هفتگی اینطور شدین من الان هفته ۳۳ م ترشحاتم زیاده میگم نکنه کیسه اب ...

عزیزم به دکترت بگو حتما تو بیمارستان فکر میکنم کیت تشخیص مایع امنیوتیک دارن اگه از کیسه اب باشه میفهمن هم اینکه سونو بده ببین اب دور بچه چه قدره

یعنی ۲۴ ساعت خیس بودین ؟ از چند هفتگی اینطور شدین من الان هفته ۳۳ م ترشحاتم زیاده میگم نکنه کیسه اب ...

من دوتا بچه از دست دادم به نظرم اگه مشکوکی به کیسه اب پیگیری کن بعدا پشیمونی سودی نداره بررسی اش چند ساعت زمان میبره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الاک متوجه شدم جنین شما هماهنگ رشد نکرده بوده دیگه بدن و سر با هم نبکدن چه دکتر حاذقی چقدر. خوب سالم ...

ممنون عزیزم خدا بچه شما رو هم‌حفظ کنه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
نه از یه میزانی بیشتر باشه باید تحت نظارت باشه در صورت لزوم زودتر زایمان کنه من اینجوری بودم به خاطر ...

در مورد درست بودن بچه اطلاعاتی دارید؟ من همیشه سن سنو یکی دو هفته بزرگتر میگه. این مشکل سازه؟

در مورد درست بودن بچه اطلاعاتی دارید؟ من همیشه سن سنو یکی دو هفته بزرگتر میگه. این مشکل سازه؟

یکی دو هفته بالا و پایین اشکالی نداره ولی بیشتر باشه مخصوصا ماه های آخر وزنشم کم باشه دکتر یه سونو کالر داپلر مینویسه از طریق اون تشخیص میده که آیو جی ار هست یا نه که اگرم باشه چیز خاصی نیست بیشتر باید تحت نظر بود 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
یکی دو هفته بالا و پایین اشکالی نداره ولی بیشتر باشه مخصوصا ماه های آخر وزنشم کم باشه دکتر یه سونو ک ...

وزنش و همه چیش گفت خوبه و فقط بچه درشته. من زدم تو اینترنت زده بود لاکروزومی ممکنه باشه. ترسیدم که این چی هست

وزنش و همه چیش گفت خوبه و فقط بچه درشته. من زدم تو اینترنت زده بود لاکروزومی ممکنه باشه. ترسیدم که ا ...

تو اینترنت چرت و پرت زیاد مینویسه وقتی دکتر تشخیص داده که خوبه الکی به خودت استرس وارد نکن 

تو اینترنت چرت و پرت زیاد مینویسه وقتی دکتر تشخیص داده که خوبه الکی به خودت استرس وارد نکن 

دکترم هم انقدر انرژی منفی که حد نداره. گفت باید غذامو رعایت کنم و قندیجات نخورم و برنج کمتر بخورم. دکتر سنو گفت خوبه

مثلا الان من هفته ۲۹ هستم. توی سنو زده ۳۱ هفته. وزنش ۱۶۰۰

اکر مشکلی باشه دکترت میگه جلو باشه که بد نیست بچه زود تر رشد کرده

2790
2778
2791
2779
2792