2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دختر خالم کرونا داشت.بعد حالت تهوع و اینا.میگقت هر روز میرفنم کوه.نزدیک‌خونشونه کسی نمیره.ماسک‌ میاوردم‌پایین نفس تازه میکشیدم.با اینکه خیلی حالت تهوع و چی داشت ولی ماشالله سرحال.میگفت ترس  استرس ندارم.فکر میکنم سرماخوردم دارو مصرف میکنم.خداروشکر ریه اش هم درگیر نشد و بچها و سوهرش هم نگرفتن.

*کرونا*

مقداری گلاب را روی سیر و زنجبیل❣️ بریزید و بجوشانید کمی عرق نعنا به آن بیفزایید بعد از خنک شدن یک لیوان میل فرمایید شما واکسن کرونا را زدید..💉

خدمتگزار ملت🩺 دکتر مهدی زمانی.

لطفا تامیتوانیدنشردهیدتاعزیزی هم بخواندوانجام دهد به امیدسلامتی وتندرستی برای همه ملت ایران🙏

دوستان گرامی یک نسخه ساده می‌فرستم برای کسانی که تست کرونا شون مثبت هست یک تا دو روز انجام بدهند، بعدش برن آزمایش بدهند جوابش منفی میشود

، بنام خدا، ...🙏🎋

در هر روز سه نوبت ... ...❣️

صبح،ظهر ،شب، یک لیوان آب جوش در قوری بریزید سپس یک عدد لیموی‌عمانی،

یک قاشق ‌مربا خوری پودر زنجبیل و یک قاشق مرباخوری پودر آویشن به آن اضافه کنید و بصورت ده دقیقه مانند دم‌نوش با شعله کم بجوشد سپس میل بفرمایید،احتیاج به صاف کردن ندارد،

در هر وعده به همین ترتیب عمل نمایید، پس از آزمایش و نتیجه تست منفی ما را از دعای خیرتون فراموش نفرمایید 🙏🙏🙏🙏🙏

این نسخه به عنوان صدقه‌جاریه است،

لطفاً دقت بفرمایید این نسخه هیچگونه عوارضی ندارد لطفاً دوستانی که مبتلا هم نیستند جهت پیشگیری استفاده نمایند🌺🙏🎋🤔🎋🙏🌺

🟥 تمام نسخ مجرب و حاصل استخراج از کتب های معتبر و اصیلِ طبی و بر گرفته از برخی کانال های معتبر طبی است 🟥

*کانال واتس آپ* 👇🏻👇🏻

https://chat.whatsapp.com/Eet8z4dUggZItNM0ZOaGCq

*اتصال مستقیم در واتس آپ*

🌸☘️🌸☘️🌸☘️🌸☘️🌸☘️