2777
2789
عنوان

چطوریه تو عراق هیچ کی کرونا نمیگیره🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 2704 بازدید | 164 پست
اتفاقا همین سوال را در مورد افغانستان هم داشتم، در ظاهر علیرغم نزدن ماسک و رعایت پروتکل ها، کرونا خی ...

اطلاع رسانی رو بیخیال اونجور که اونا تو حلق همن الان باید قطع نسل میشدن🤔🤔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ مریضی گرفتی

سردرد شدید دارم طوری که سرم و تکون میدم تسر میکشه.شرمنده😐(اسهالم)سرقه هم خیلی خیلی کم شاید تا الان دوبار.پریشبم از خواب پریدم لرز کرده بودم.بدن دردم دارم

مامانم اومده بالا سرم میگه: تاپیک سرکاری بزار ملت چارتا فحش به عمت بدن حال کنیم!😐🖐
اتفاقا همین سوال را در مورد افغانستان هم داشتم، در ظاهر علیرغم نزدن ماسک و رعایت پروتکل ها، کرونا خی ...

امریکایی تو افغانستان بودن

خیلی هاشون واکسبنه شدن

من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست  ♣♣

فایزر

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
آره باید منقرض میشدن الان😑😑یا من مشکوکم یا واقعا حق دارم مشکوک باشم🤔🤔

فایزرزدن جان من 

بعددوهفته تعلیق برگشتم قول دادم بعضی تایپکانظرندم بشینم یه گوشه میوه بخورم شماهم لطف کنید بچه خوب باشید
سردرد شدید دارم طوری که سرم و تکون میدم تسر میکشه.شرمنده😐(اسهالم)سرقه هم خیلی خیلی کم شاید تا الان ...

کرونا مبتلا شدی احتمالا

من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست  ♣♣
بعدشم تو نت سرچ کن واکسن زدن تا اواسط ماه اینده ۸۰ درصد جمعیتشون واکسینه میشن

بابا بیخیال 😑اینا پول ندارن نون بخرن واکسنشون کجا بود🤦‍♀️🤦‍♀️

واقعا😐😐چرا نمیتونم باور کنم واکسن زدن🤦‍♀️🤦‍♀️

ببین اونجا بدتر کروناهم ویروس هست من یادمه وقتی کرونا نبود پدرم میرفت کربلا با یه مریضی بدتر از کرون ...

دقیقا بابای منم رفته بود بصره با کلیه درد و...برگشت

اقایون درخواست ندن                       من قرض کردم تا برات خرج کردم               من کف خیابون وبرات فرش کردم     من واسه داشتنه تو نذر کردم         من تو رو ی فرشتع فرض کردم
کرونا مبتلا شدی احتمالا

عجبا😐من اصن از خونه بیرون نمیرم.این داداش خرم منو کرونایی کرد😑

مامانم اومده بالا سرم میگه: تاپیک سرکاری بزار ملت چارتا فحش به عمت بدن حال کنیم!😐🖐