2777
2789
عنوان

چطوریه تو عراق هیچ کی کرونا نمیگیره🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 2704 بازدید | 164 پست

بعدشم تو نت سرچ کن

واکسن زدن

تا اواسط ماه اینده ۸۰ درصد جمعیتشون واکسینه میشن

من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست  ♣♣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطوره اونجا نمی میره🤔اینجام که تازه تازه میگن از عوارض داروهاس

قطعا میگیرن قطعا فوتی زیاد دارن اما سیستم تست دادن و ثبت آمار ندارن و اینکه عراق توی بحث‌واکسن از ما خیلی خیلی جلوتره 

belfijoon هستم                                                                 

دیروز استاندار کربلا میگف ک وقتی عزاداری میشه مردم جمع میشن شیب بیماری نزولی میشه

اقایون درخواست ندن                       من قرض کردم تا برات خرج کردم               من کف خیابون وبرات فرش کردم     من واسه داشتنه تو نذر کردم         من تو رو ی فرشتع فرض کردم
پس ما هم خرما بخوریم دیگه🤔

آره بخور خیلی هم خوبه😐

من پریشب بعد مدت ها خرما خوردم😍الان مریض افتادم😐💔

مامانم اومده بالا سرم میگه: تاپیک سرکاری بزار ملت چارتا فحش به عمت بدن حال کنیم!😐🖐
منم همینو میگم شوهرم میگه میگیرن،‌میگم عاقا اینجوری ک اینا تو حلق همن، اگه اندازه ما میگرفتن، تا ال ...

آره باید منقرض میشدن الان😑😑یا من مشکوکم یا واقعا حق دارم مشکوک باشم🤔🤔

افغانستان یمن سوریه عراق برای عزاداری همه چسبیده بودن به هم با جمعیت زیاد ولی از کرونا تو اون کشورا خبری نیست وقتی اون همه آدمو کنار هم دیدم حسرت خوردم چرا ایران اون‌جوری نیست و این همه کشته میده

چطوره اونجا نمی میره🤔اینجام که تازه تازه میگن از عوارض داروهاس

اتفاقا جزو کشورهای با شیوع بالا هم هست

من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست  ♣♣