2777
2789
بسته به آدنشه من اگر پای رفاقت واقعی باشه هرکار میکنم 

ما ک ندیدم من ب هیچ کی بدی نکردم ولی بد ظربه ای خوردم کارم فقط خودزنی قرص خستم بخدا دوستم نمیخوام بیکار بودم ی چیزی گفتم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مردم خیانت از شوهر عشقشون میبین من از خانوادم دیدم

ادم باید دستشو بزاره رو زانوهای خودش سفت سرجاش وایسه تا وقتی تو موضع ضعف باشید حتی حقیر ترینام خیانت میکنن.. اما اون روزی رو تصور کنید که تو موضع قدرت باشید کسی به خودش اجازه خیانت نمیده

😐😐😐😐😐😐😐😐😐

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

خودم با خود زنی آروم میکنم

ببخشید اینو دارم میگم.. اینو یه نصیحت از سمت یه روانشناس در نظر بگیر 

اینکار نشون میده هنوز حتی اونقدر قوی نیستی که با مشکلاتت رو برو شی درحالی که میتونی خودتو اونقدر تقویت کنی که اینکارا برات بچگونه به نظر برسه 

ببخشید اینو دارم میگم.. اینو یه نصیحت از سمت یه روانشناس در نظر بگیر  اینکار نشون میده هنوز حت ...

خانوادم منو خونه بیرون کردن آبروم همه جا رفت بچمو ازم گرفتن

واااییی عزیزممم بمیزم برا دلتت با خودت نکن اینکار گلم میدونم سخته از سخت خیلی بیشتر ولی واسه بچتم که شده نکن درسته پیشت نیست ولی نمیدونم چی بگم فقد میتونم‌بگم با خدت اینکارونکن‌😢😢

خانوادم منو خونه بیرون کردن آبروم همه جا رفت بچمو ازم گرفتن

خب با تیغ انداختن رو دستتون هیچی درست نمیشه.دردناکه.. خیلی.. متوجهم ..اما همین دردا ازتون یه انسان قوی میسازه.. از دردتون یاد گرفتید به کسی اعتماد نکنید.. ازش تو زندگیتون استفاده کنید و پیشرفت کنید... به تمام کسایی که زمینتون زدن ثابت کنید حماقت کردن.. اینا شاید تو دید اول مثل شعار به نظر برسه اما کسایی بودم که باهمین شعار به جایی رسیدن که حسرت خیلیا شدن