2777
2789
عنوان

عشقم و عشقت

4447 بازدید | 91 پست

یادمه زمستونا میگفتم سردمه توی یخ بندون کاپشنشو بهم میداد.. یادمه از خیابون میخواستیم رد شیم خودش می ایستاد سمت ماشینا.. یادمه دوشب بخاطر امتحانش نخوابیدم بود ولی اومد در دانشگاهم که ببینتم دلش برام تنگ شده بود..  یادمه امتحان میانترمم شدم یک چونکه تولدش بود.. اخرین باری که همو دیدیم همه نگا همون میکردن.. میگفت دیگه تند تند دلم برات تنگ میشه.. یه روز نبینمت انگار یه ساله.. یادمه دوبار گفت دوستت دارم چشاش پر اشک شد.. امشب هر چی به مغزم فشار اوردم تاریخ تولدشو یادم نیومد..فقط یادمه اذر بود.. سرد بود.. چقدر دوسش داشتم.. اخرین باری که دیدمش نمیدونستم اخرین باره ولی وقتی خداحافظی کردیم رفتنشو نگاه کردم انقدر دور شد که دیگه ندیدمش.. نمیدونم عشق بوده یا نه ولی میدونم مال من نبود.. خدایا کاشکی هیچ وقت مهر کسی که واسه ما نیست رو به دلمون ننداری..کاش داغشو روی دلم نمیذاشتی.. الان با یکی دیگس خیلیم دوسش داره منم دیگه نمیخوامش.. الان که فکر میکنم میبینم تنها دلیل جداییمون دوس داشتن زیاد بود.. انقدر دوست داشتیم همو که وقتی از هم دور میشدیم قاطی میکردیم.. هی دعوامون میشد.. اگه داشتمت خوشبخت ترین دختر دنیا بودم.. چقدر کت شلوار بهت میومد.. چقدر دلم میخواست توی لباس دامادی ببینمت.. قربون قد بلندت و بازوهای مردونت برم من، مرد مردم، خوشبخت باشی نفسی که ندارمت

عشق تو کجاس؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولین باری که دیدمش یه حس عجیبی داشتم انگار که بارها دیدمش،حس میکردم خیلی بهش نزدیکم.ولی فکر نمیکردم قراره انقدر بخاطرش بهم بریزم ...میگن عشقی که بعد جدایی ازش متنفر نشی عشق واقعی بوده.

یعنی من عشق واقعیمو از دست دادم؟؟

سخت ترینش اینجاس که اونم نخواست بمونه در حالیکه میتونست .

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏