2777
2789
عنوان

نظر میخوام

100 بازدید | 11 پست

سلام دوستان شبتون بخیر 

ازونجایی که هیچ کسو ندارم راجب چیزایی که تو ذهنمه باهاش حرف بزنم :) میخوام نظر بدین 

چن وقته تو فکرمه یه آنلاین شاپ آرایشی بزنم 

و قیمت ها رو با درصد سود خیلی خیلی کم بزارم 

یعنی یه جوری میشه گفت تک به قیمت عمده 

بیشتر قصدم اینه که وسایل فانتزی بیارم 

بالم لب و براش و ازین چیزا 

چون قیمت پیج هارو که میبینم واقعا زیاده دو برابر قیمت عمده دارن میدن میخوام یه جوری باشه که همه بتونن خرید کنن 

به نظرتون ایده بدیه ؟ :)

خیلی ایده خوبیه اگه زدی انلاین شاپو بگو هم خودم هم کل دخترای فامیل مشتریت میشیم 

فقد اول بزار پیج بیزنست یا چنلت پر بازدید بشه و فالورش بره بالا بعد جنس بیار ک رو دستت نمونه 

تبلیغشم باید بکنی توی اینستا و تلگرام و ...

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ایده خوبیه عزیزم.ولی دیگه جوری نباشه که ضرر کنی.با سود پایین تر از پیجای دیگه پیجت راه بنداز کم کم که پیجت رفت بالا یکم درصد سودتو بیشتر کن ولی بازم جوری باشه که پایینتر از پیجای دیگه باشه اینجوری اون مقدار سودی که باید برگرده برمیگرده چون پیجت رفته بالا و خرید ازت بیشتر شده.این نظرمن بود عزیزم.انشالله که موفق باشی تو این راه🙏🏻

سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤

ایده ی خوبیه مخصوصا اگه قیمت خوب بدی و همه بتونن خرید کنن چون واقعا همه دستشون تنگه و قیمتای خیلی بالایی میزنن اکثر پیج ها. مطمئن باش منصف که باشی کارت میگیره.⁦✌🏻⁩💛

هر چقدر میگذرد بیشتر یقین پیدا میکنم دیگر هرگز لحظه هایمان مثل آن گذشته ی قشنگمان هفت رنگ نخواهد شد! همه چیز این زندگی تا ابد غرق تاریکی ست!

برای شروع با این کار مشتری جذب میکنید من خودم الان یه پیج میشناسم بخاطر قیمت مناسبش به همه پیشنهاد میدم.. سود کمتر فروش بیشتر خیلی بهتره.. درضمن درصورتی که ضرر مالی نداشته باشه انجامش خوبه