2777
2789
عنوان

کرونای همسرم

457 بازدید | 38 پست

روز یکشنبه تستش مثبت شد اکسیژن خون ۹۵ تا امشب یهو گف نفسم گرفت بردمش کلینیک اکسیژن خونش ۹۷ بود یه سرم و ی امپول تو سرم بش زدن اومدیم بنظرتون ایشون رو بهودیه؟ تازه دو روزه گلوش چرک کرده و خلط داره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس چی میگن سرفه کرونا خشکه!! ای خدا تموم کن مارو از شرش

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

عزیزم منم کرونا دارم امروز روز ۱۵بود،حالم خیلی خوب شده بود تا اینکه امروز یهو نفسم گرفت کلیم سرفع کردم،رفتم اکسیژن خونم ۹۹بود ولی داشتم خفه میشدم،دمکرده و اینا خوردم عسل و لیمو خوردم کندر خیس کردم ابشو خوردم دیگه سرفه و خفگی ندارم

خدایا جان و دل خسته است کمی امشب دعایم کن به هر راهی که می دانی مرا از غم رهایم کن

من تا ۸ روز خوب بودم فقط علائم خفیف روز یازدهم اکسیژن ۸۵ با ۴۰ درصد در گیری ریه.مراقبت رو ادامه بدید مخصوصا هفته ی دوم.تو هفته ی دوم درگیری ریه اتفاق میوفته.امیدوارم به حق این روزای عزیز که به اونجا نرسه و زود رد کنه.

میان دشمن و وطن ننگ بر آنکه شک کند...ننگ برآنکه خواسته شمر به ما کمک کند🇮🇷🇮🇷🇮🇷

عزیزم منم کرونا دارم امروز روز ۱۵بود،حالم خیلی خوب شده بود تا اینکه امروز یهو نفسم گرفت کلیم سرفع کر ...

منم امروز روز ۱۷ بودم نفسم گرفت بویاییم دوباره رفت منم کندر و چای زنجبیل و دارچین خوردم داروهامو خوردم بهتر شدم

منم امروز روز ۱۷ بودم نفسم گرفت بویاییم دوباره رفت منم کندر و چای زنجبیل و دارچین خوردم داروهامو خور ...

کندر چقد خوردی؟من ۳قلوپ خوردم دیکه نتونستم تازه اونم حالمو بد کرد احساس میکنم معدم سنگینه

خدایا جان و دل خسته است کمی امشب دعایم کن به هر راهی که می دانی مرا از غم رهایم کن

اولش علائمش چیه؟؟همسرم ازدیشب یکم داغه تب نیست ولی ازحالت عادی بیشترهمش بیحاله ومیخوابه یعنی کروناست؟  

خدابهترین هارابعدازتلخ ترین تجربه هابه تومیدهدتاقدرچیزهایی که بدست اوردی رابدانی اگه دوست داشتین واسه حل مشکلاتم  یه صلوات بفرستین مرسی عشقااا😙😙❤❤
عزیزم منم کرونا دارم امروز روز ۱۵بود،حالم خیلی خوب شده بود تا اینکه امروز یهو نفسم گرفت کلیم سرفع کر ...

علائمش چیه اولاش؟وچه چیزایی خوبه عزیزم؟؟

خدابهترین هارابعدازتلخ ترین تجربه هابه تومیدهدتاقدرچیزهایی که بدست اوردی رابدانی اگه دوست داشتین واسه حل مشکلاتم  یه صلوات بفرستین مرسی عشقااا😙😙❤❤
کندر چقد خوردی؟من ۳قلوپ خوردم دیکه نتونستم تازه اونم حالمو بد کرد احساس میکنم معدم سنگینه

یه قاشق چایخوری ریختم تو یه لیوان آبجوش یه ۲۰دقیقه موند بعد خوردم.خوردنش سخته اما خب از تنگی نفس بهترا