2777
2789
عنوان

کرونا

412 بازدید | 25 پست

امروز رفتم دکتر گفتم علایمم درد شکمیه و گلو درد گفت مشکوک به کرونا هستی گفتم سی تی بنویس گفت نیاز نیست فعلا برام پی سی آر نوشت گفت فردا بده خیلی میترسم چکار کنم 

البته کلی ویتامین داد 

خدایاشکرت

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نگران نباش عزیزم من اگه تو کرونام علائمام این شکلی بود شاید اینقدر نمیترسیدم که بعد از حدود سه ماه ه ...

شما علایمتون چی بود ؟ چرا هنوز خوب نشدید ۳ ماه که خیلی زیاده خدا شفا بده ان شاءالله

خدایاشکرت

اره هر نوع سوپی خوبه بلدرچین و بوقلمون عالیه ... اب جوش هم مدام بخور انشالله زود خوب میشی

امروز چقدر کرونایی تو بیمارستان بود اصلا حالم بدشد قبلا میرفنم بیمارستان خیلی کم کرونایی مراجعه میکردن الان همشون کرونایی بودند بخش اورژانس 

خدایاشکرت

ما اینا رو که دکتر گفت به مامانم دادیم خورد خیلی حالش بهتره تازه خودمون هم کنارش بودیم هنوز علایم نداریم و از همینا میخوریم  

مصرف دمنوش پونه واویشن باعسل طبیعی ،عرق کاسنی ولرم باعسل طبیعی،شیربادام وعسل وگلاب، اب سیب وهویج تازه، سوپ جوانه ها وفیبرها وسبزیجات تازه همراه با فلفل دلمه واب لیمو ترش تازه،فرنی تهیه شده ازشیربادام،اردبرنج قهوه‌ای وشیرین کننده طبیعی.حذف لبنیات ،سرخکردنیها وکنسروها،شیرینیهای قنادی ، گوشت قرمزونوشیدنی های صنعتی الزامیست. ازمصرف هرگونه ترشیجات وتندی ها خودداری شود .آب لیموترش تازه در وعده. ناهارمناسب است

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر