2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید خسته باشه بنده خدا

خب من خیلی ناراحتم اصن حالم خوب نیس دارم هی دلداریم بده و مثلا درکم کنه چون خیلی تحت فشارم البته بهش هم از وضعیتم زیاد چیزی نمیگم ولی من ازش خیلی توقع دارم

خب من خیلی ناراحتم اصن حالم خوب نیس دارم هی دلداریم بده و مثلا درکم کنه چون خیلی تحت فشارم البته بهش ...

من دیروز به شوهرم گفتم سه روزه خونه ایی فردا کمکم کن چندتا پتو وگلیم فرش وپادری بشوریم بخدا سر صبحونه گفت ای دلم نبات داغ بیار وپونه ونعنا من تا ساعت دو شستم اینم گوشی بازی کرده عصری گفتم برو نون بیار رفت اومد گفت شلوغ بوده دست خالی خودم غروب رفتم پیاده روی نونم خریدم مردا موجودات جالبی ن 

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
من دیروز به شوهرم گفتم سه روزه خونه ایی فردا کمکم کن چندتا پتو وگلیم فرش وپادری بشوریم بخدا سر صبحون ...

ایشالا شوهر توهم سر ب راه بشه و دیگ ب حرفت گوش بده بگیر کتکش بزن اگ گوش نداد:)

ایشالا شوهر توهم سر ب راه بشه و دیگ ب حرفت گوش بده بگیر کتکش بزن اگ گوش نداد:)

شتر درخواب بیند پنبه دانه....تا قیامتم تغیبر نمیکنه پنج ساله هرکاری کردم عوض نشد

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....

بخوسیم😂😂😂

اگ قلبمم منت تپیدن بزاره درش میارم                                         شاید  تنها کسیو ک فراموش نکنم تویی
بخوابیم منظورشه ب زبون لری گفته خخخ

میدونم خودم لرم😂

اگ قلبمم منت تپیدن بزاره درش میارم                                         شاید  تنها کسیو ک فراموش نکنم تویی