2777
2789
عنوان

بیاین بگم چیشد☹

| مشاهده متن کامل بحث + 15971 بازدید | 123 پست
سلام عزیزم بچه انداختن مگه به همین آسانی هاست سن کم داری خدا نکرده بلایی سر خودت بیاد چی.اونطور که ش ...

انقد اون مادرش تو گوشش خوندخ😔امروز ب مامانم اینا گفتم فعلا ببینم چی میشه

و خُدایی کِ بِشدت کافیست💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا نکنه عزیزم برو دکتر بیا به مادرشوهرت اینا بگو به دروغ که دکتر گفته اگه بندازی چون سنت کمه دیگه ب ...

انقدر سنگ دلن فکر نکنن مهم باشه واسشون بعد دختر دایی و پسرخاله های شوهرم اینا همه دکترن زرنگن

مادر شوهر من هم هنوز فرهنگ روستا دارن اما به ما عروس هاش می گفت آرزو به دل موندم یکی از عروس هام تو ...

ارزو داره چرا😂اینم روستاییه

انقد اون مادرش تو گوشش خوندخ😔امروز ب مامانم اینا گفتم فعلا ببینم چی میشه

کار خوبی کردی باز بزرگ ترها میدونن چکار کنن آخه سنی هم نداری که بخوای به این زودی اون هم بچه اول سقط کنی اگه خدای نکرده گوش شیطون کر اومد و سقط کردی و رفتی سر خونه زندگیت و خواستی باردار بشی بعد نشد مادرشوهرت چه غلطی می خواد بکنه اولین نفر می‌ره برای پسرش زن می گیره. عزیزم ولش کن مواظب خودت باش

چرا هستیم ولی عقدیم

یاد سریال جراحت افتادم

کاری نداره که پاشو :💥نماز بخون💥نماز بخون💥نماز بخون💥 نماز بخون💥نماز💥نماز💥نماز 💥گوشی زمین ، الان پا شدم یا الله💓من رفتم نماز 😍😇  🌸 اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم  🌸لینک حذف تاپیک کلیک کنید راه درمان : 🍎 تنبلی تخمدان توسط متخصص مجرب》 کافیه دوران پریودی wc میرید خودتونو نشویید البته پشت موردی نداره ، پیف پیف نکنید من تجربه مو گفتم متخصص گفته 🍎 یبوست 》دایما بیسکویت جمانه سبوس دار بخور محل فروش: فروشگاه های زنجیره ای هایپر مارکت ها و دیج.ی کالا معمولا هست شایدم اکالا انلاین  🍎معده درد : ابلیمو و کلا ترشی جات نخورید   طبق تجربه ی خودم درمان نسبی کرونا 》 اب نخود نذر انرژی مثبت 》انرژی مثبت بفرست انرژی مثبت دریافت کن🌸 من خیلی مهربانم و خدا عاشقمه😍 شما چطور؟🙂👑💓اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 👑💓السلام علیک یا امام رضا علیه السلام👑 💖السلام علیکم یا کل ائمه السلام علیهم👑💓 اللهم عجل لولیک الفرج💓👑😍😍😍  پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : به روزگار ناسزا مگوييد؛ زيرا خداوند مى فرمايد : روزگار من هستم 😐😔. شب از من است و من آن را نو مى كنم و كهنه مى گردانم.  🌃🌄💒
کاشکی میشد کاشکی😭نمیدونین چ قیامتی برپا کردن انگار من خودم ساختم 

اصلا کوتاه نیا بگو نمیندازم بگو میتونم ازتون شکایت هم کنم که منو مجبور به قتل میکنید اگه الان وا بدی دیگه همیشه روت سوارن از من گفتن بود دیگه خوددانی بگو اگه مجبور بشم بندازم مهریه وطلاقم رو میگیرم اگه تاپیک زدی و ازما کمک میخای پس به حرفامون گوش بده وگرنه اگه آخرش قراره حرف ننه شوهرت بشه پس دیگه تاپیک نزن راهنمایی نخواه 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

تو محرم بندازم؟وای نه نه نمیتونم بچمه اخه😭

اولا که بچتو ننداز  چون یک انسان هرچند کوچیک، دوما عوارض داره برات سقط ،سوما از الان داره دخالت میکنه مادر شوهرت، چهارم از کجا معلوم عفونت بعد سقط نگیری  یا بلایی سرت نیاد که نابارور شی، اونوقت همین مادر شوهر پسرش وادار میکنه به جدایی، در ضمن سقط قتله اونم تو ماه حرام که گناهش مضاعف، کفر نعمت از درت بیرون کند

لطف انچه تو اندیشی... حکم انچه تو فرمایی
اصلا کوتاه نیا بگو نمیندازم بگو میتونم ازتون شکایت هم کنم که منو مجبور به قتل میکنید اگه الان وا بدی ...

ن سقط نمیکنم قراره شوهرم بیاد بحرفیم