2777
2789

بیهوش شدم

بهوش اومدم

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

جیگرم شد خون والا به غلط کردن افتادم 

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  
مرسی واقعا😂👌کجا عمل کردی خووو 

🤣تهران

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
پیشع کی عمل کردی 

حبیب سهرابی

راضیی الان؟همونی شد ک خودت میخاسی؟

اره راضیم فرمش که خوبه ولی بخاطر بارداری ورم داره بعد ۶ماه تنفسمم از قبل بهتر شده

چرااا خب چیشد؟کجا عمل کردی

گلم عمل بینی ربطی نداره کجا و پیش چع کسی عمل کردی......... کلا 7روز بعد ازعمل که بینی ات توی گچ هست خیلی سخته....... 

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  
2790
2778
2791
2779
2792