2777
2789

خونه ما آپارتمانه 

همسایه رو به رومون ی دختره بود تنها زندگی میکرد 

ی پسره هم دائم میومد و میرفت ، دختره میگفت نامزدمه 

ی پسر بچه با این دختره زندگی میکرد دختره میگفت پسر خواهرمه 

ولی همیشه خونه این بود من حس میکردم پسر خودشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش منم میکشتمش  

پدرم رو سال ۹۷ در اثر یه بیماری سخت از دست دادم (دور از جون مادرم البته) .  الان مادر عزیزتر از جانم درگیر سرطان هست مادرم یه فرشته هست که من رو به زندگی وصل کرده😭😭تورو خدا برااین که سلامتیش رو بدست بیاره دعاشون کنیید🙏🙏 به خدای مهربان بگید تنها امیدم و تنها پناهم مادر عزیزم رو بمن ببخشه😭خدایا من توبه کردم از تمام گناهانم پشت در خونت نشستم من رو از رحمت خودت ناامید نکن برای تمام ناامیدی هام دعا کنین که کم نیاورم این عهد من و خداوند هست که اگه مامان خوبم شفا پیدا کنه تا آخر عمرم خادم مردم یا مسجد بشم 

منم لایک کنین

🍃❤معجزه ها وجود دارن من به معجزه ایمان دارم❤              آرام باش...آنجا که دگر راهی نیست،خدا راه می‌گشاید ❤          اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

خلاصه پنج شش ماه گذشت 

من امروز صبح از خواب بیدار شدم از چشمی در نگاه کردم دیدم بیرون پلیسه 

از پنجره نگاه کردم دیدم پایین هم پلیس با تفنگ وایساده 

بعد دیدم ی جسد بردن این دختره هم گریه میکرد 

پلیس گفت مثل اینکه جفتشون شیشه مصرف کردن 

ساعت ۴ دعواشون میشه دختره با چاقو شاهرگ گردن پسره رو زده بود صبح هم خودش زنگ زده بود پلیس اومده بود 😑😑

بچه ها خیلی بد بوووود 

بلانکاردی که روش بردنش پر خون بود 

2790
2778
2791
2779
2792