2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 72 پست
روز ۶به بعد مطمنید؟من سه روزه حالم بده سرفه خشک اسیرم کرده بدن درد؛روز اول اکسیژن ۹۴بود امروز ۹۸حالا ...

ریه از روز ۶به بعد درگیر میشه

اما اگر سرفه ها خیلی باشه و تنگی نفس یا درد قفسه سینه دارید باید زودتر مراجعه کنید.

تست هم بی فایدست،وقتی اپیدمیه نیازی به تست نیست،هر علائم مشابهی کروناست.

وقتی اکسیژن خونتون ۹۸ یعنی فعلا خوبید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیاد آب هویج و آب سیب و آب میوه و میوه بخور .سوپ و نخود و آش هم بخور ک ان شالله کارت ب بیمارستان نکش ...

خیلی میترسم بخدا یکسالونیمه چیزیم نشده حالا کرونا گرفتم 😭 برام دعا کن با داروهای ابتدایی مشکلم حل بشه

لطفابرای مادرشدنم دعاکنید🙏🏻🥹😘
دکتر به همه که آمپول نمیده برو عزیزم  بعد غذای چرب نخور. به تقویت خودت ادامه بده

وای امروز یه ابگوشت چرب خوردم خدا بخیر بگذرونه میرم 

برام دعا کن 

تست چه قیمته؟؟

وقتی علایم داری دکتر عمومی برات نامه میده بری تست بدی،رایگانه

در ضمن شما برو فقط آمپول و سرم تقویتی بزن فکر نکنم بیشتر از ۲۰۰ یا ۳۰۰هزینه داروهات بشه مثل داروهای سرماخوردگی هس داروهاش 

در عوض بدن دردت خوب میشه 

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
وای امروز یه ابگوشت چرب خوردم خدا بخیر بگذرونه میرم  برام دعا کن

فقط چیزای آبپزی بخور 

چرب و شیرین و سرخ کردنی نخور 

نخود گرم بخور برای گلوت 

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
وای امروز یه ابگوشت چرب خوردم خدا بخیر بگذرونه میرم  برام دعا کن

نگران نباش اشکال نداره خوردی ولی دیگه نخور و مایعات زیاد مصرف کن. 

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود
چرا می‌ترسی من زدم الآنم خوب شدم برو تروخدا برو شاید با قرص خوب شدی 

برا هزینش میترسم اگه بدونم با قرص واینا حل میشه میرم میترسم خرج بتراشه گفتم بمیرم سنگین تره تا تو این اوضاع مالی برم امپول بزنم 

چیزی که  به دنیا امیدوارم کنه ندارم 😭

وای خدا کنه دارو گرون نخواد  توروخدا واسم دعا کن

نمیخواد هیچیت نمیشه

یه بار برو دکتر برات یه آزیترو و یه مسکن و زینک مینویسه

یه دوتام آمپول تقویتی

بعدش بیا خونه خودت رو ببند به حبوبات خصوصا گندم و نخود و ماش، مثل عدسی بپز و با آبش بخور

دمنوش پونه ی کوهی و آویشن

آب جوش

داروی امام کاظم هم زود گلوت رو خوب میکنه تابستانه بگیر

اگه سینه ات هم درد میکنه شبا روغن سیاه دانه سینه و پشتت رو چرب کن و با فریزر بپوشون تا عرق کنه و شل بشه

برات حدیث کسا میخونم

و خدایی که بشدت کافیست......
کمر درد علایم کروناست تستم دولتی رایگانه دوروز جوابش میاد شخص سیصد تومن نصف روز جوابش میاد

اره شدید کمر درد بدن درد سردرد تب یکمم گلو درد  باید برم دکتر شوهرم بیاد برم 

ریه از روز ۶به بعد درگیر میشه اما اگر سرفه ها خیلی باشه و تنگی نفس یا درد قفسه سینه دارید باید زودت ...

ممنون راستش قفسه سینم نگرانم کرده دارو هم دکتر بهم پراپرانول استامینوفون ازیترومایس یه بار سرم سه تا شل کننده عضلات  یه سری قرض تقویتی داده

اینو یه نفر امروز تو واتساپ واسم فرستاد طب سنتی گفته بود انشالله سلامتیت رو بدست میاری قوی باش فقط&n ...

فدای تو امید بخدا