2777
2789

عزیزم یه سوال دارم تا حالا واقعا درست گفتن؟

یک سری فیلمارو نباید دید                                    که تاثیرش از دست نده                                            یک سری آدمها هم همین طور...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی  تا دلت بخاد

جدی؟من تا حالا امتحان نکردم

یک سری فیلمارو نباید دید                                    که تاثیرش از دست نده                                            یک سری آدمها هم همین طور...
اره گلم

ممنون عزیزم اشکال نداره تو تاپیک شما برا منم بگیرن؟

چ اشکالی داره فداتشم اگ شما حس ششمی میشناسی لطف کن تگش کن گلم

من نمیشناسم عزیزم برای همین از شما پرسیدم

@بیشونم

فک کنم ایشون هستن اگه یادم مونده باشه

2790
2778
2791
2779
2792