راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁. با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت.
آب زیاد. خوردن زردچوبه. خوردن صبح ها انار. نخوردن یا کم خوردن روغنو چربی. عسل طبیعی. من باذاینا دفعشون کردم اما باز با اضافه وزن... دوباره سنگ تشکیل شدا
🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁. با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت.