2777
2789
کلی حرف زد واکنشی نداره اصلا سمتم نمیاد میدونم 

پس کات کن تا ک.نش بسوزه 😒

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پنج سال بودم‌الانم ک گفتم میرم پشیمون شدم چون اون اصلا براش مهم نیست با زور باید نگهش دارم

چرا فک میکنی اون تنها ادمیه که دوستت خواهد داشت؟ ممکنه فرصت های دیگه ای داشته باشی.

پنج سال بودم‌الانم ک گفتم میرم پشیمون شدم چون اون اصلا براش مهم نیست با زور باید نگهش دارم

درسته زمان زیاد جدایی رو سخت میکنه ولی ادمی که با زور باید نگهش داشت بالاخره یه روزی میره رفتنی میره...

این کاربری دست دو نفر هست
اخه ی چیزی بگم خیلی سخته برام خیلی نمیتونم از ی طرفم نمیتونم دوباره من برم سمتش

میدونستم میترسی جداشی که یه زمانی برنگرده ولی خودتم میدونی اگه خودشو عوض نکنه آینده ندارید باهم 💔

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
به نظرت اگه دوسم داشت دوستاشو ول میکرد ؟

بهتره بگیم اگه خودشو دوست داشت دوستاشو ول میکرد و بعد که خودشو دوست داشت شماروهم دوست میداشت کسی که خودشو دوست نداره نمیتونه هیچکسو دوست داشته باشه

این کاربری دست دو نفر هست
میدونستم میترسی جداشی که یه زمانی برنگرده ولی خودتم میدونی اگه خودشو عوض نکنه آینده ندارید باهم 💔

دقیقا خیلی میترسم ک برنگرده هیچوقت نشد دعوا کنیم اون بیاد سمتم ی کارایی کرده ک بدم میومد ولی از قصد انجام داد ک عذاب بشم جواب تلفنامو نمیداد بعد خاموش میکرد بعدش ج میداد میگفت کار بدی نکردم ک

بهتره بگیم اگه خودشو دوست داشت دوستاشو ول میکرد و بعد که خودشو دوست داشت شماروهم دوست میداشت کسی که ...

چقد حرفات ارامش بخشه دقیقا درست میگی فقط این نیست دروغ میگفت بخاطر دوستاشصب من بخاطر دوستاش منو میپیچوند بارها فرصت دادم ولی گفت فرصت نمیخوام 

دقیقا خیلی میترسم ک برنگرده هیچوقت نشد دعوا کنیم اون بیاد سمتم ی کارایی کرده ک بدم میومد ولی از قصد ...

میدونی چرا اینقد باهات صحبت میکنم چون چن سال پیش یه همچین مسئله ای برام پیش اومده منم تو همچین رابطه ای بودم بود و نبودم مهم نبود منم یه تنه سعی میکردم نگهش دارم اونم بیخیال و بی تفاوت میدونستم به دردم نمیخوره اما میگفتم من علاقه دارم بش آخرشم تموم شد خداروشکر میکنم واقعا الان کسی تو زندگیمه که قدرمو میدونه دوسم داره بهم اهمیت میده بفکر منو آیندشه !من نمیخوام زندگیت مث اون موقع من تباه شه 😘

میدونی چرا اینقد باهات صحبت میکنم چون چن سال پیش یه همچین مسئله ای برام پیش اومده منم تو همچین رابطه ...

چقدر خوبه عزیزم بخدا من اگه ی قدم برام برمیداشت ده قدم بر میداشتم بهم میگفت تو دلت سیاه همش شک داری زن زندگی نیستی

چقدر خوبه عزیزم بخدا من اگه ی قدم برام برمیداشت ده قدم بر میداشتم بهم میگفت تو دلت سیاه همش شک داری ...

این داره بهونه میاره بخدا ولی هرچی خودت میدونی یه روز به حرفم میرسی 💔