2777
2789

یه روز بشین متن کتاب رو بخون 

فردا یا پس فرداش تستش رو بزن

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻

یدور متن و قشنگ بخون(دینی حفظیاتی هست باید بارها خونده و مرور بشه)

وقتی یه دور خوندی...آیات و احادیث و تفسیر کن...پیدا کن این آیه یا حدیث با کدوم آیه یا حدیث درس های دیگه ارتباط دارا و کنارشون بنویس...مفهومشونو بنویس

یعد 10 تا 15 تا تست بدون زمان از اون درس بزن اگه خوب نفهمیده بودی دوباره برگرد با دقت اون قسمت ها و بخون و اگه نکاتی تو تست بود یادداشت کن...و وقتی مسلط شدی از روزهای بعد اون درس و تست زمان دار بزن به صورت تکی یا ترکیبی با درس های دیگه

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد اینکه یه بار متن رو روزنامه وار بخون و لغات نکته دار رو هایلایت کن

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻
بعد اینکه یه بار متن رو روزنامه وار بخون و لغات نکته دار رو هایلایت کن

خب من خیلی طول میکشه تا یه درس رو بخونم یه درس رو که خونده بودم درس یک دهم بود هر صفحش یه ساعت طول می کشید

خب من خیلی طول میکشه تا یه درس رو بخونم یه درس رو که خونده بودم درس یک دهم بود هر صفحش یه ساعت طول م ...

خوشگلم ببین بشین یه بار روزنامه وار بخون و لغات مهم رو هایلایت کن 

بعد بشین تفسیر کن 

اینطوری یادت میمونه

خوشگلم ببین بشین یه بار روزنامه وار بخون و لغات مهم رو هایلایت کن  بعد بشین تفسیر کن  ای ...

باشه ولی من مشکلم اینه که زیادی طول میکشه خوندم این نکاتی که گفتی رو میدونم اخه چطور بقیه تو یه ساعت یا دو ساعت یه درس رو میخونم😐 

نه بابا ببین 

هایلایتا به زور ده دقیقه بکشه بعدم میای جملات مربوط به کلمات رو تفسیر میکنی 

زیر یک ساعت تموم میشه 

زیاد وسواس خرج نده 

اگه نمیشه یه روز سریع بخون بعد فرداش دوباره بخون

نه بابا ببین  هایلایتا به زور ده دقیقه بکشه بعدم میای جملات مربوط به کلمات رو تفسیر میکنی  ...

مرسی برای راهنماییت 

من رو خیلی سبز که خوندم خیلی زمان میبرد برام 

بنظرت رو خود کتاب بخونم بهتر نیست؟ 

من چند سال فاصله داشتم از درس دو سه سال 

دینی اگه بتونم تو یکی دو ساعت بخونمش عالی میشه ولی نمیدونم چ کنم

راستی پیام ایات رو از کجا اوردی؟ 

تو رو کتاب میخونی؟ 

مرسی برای راهنماییت  من رو خیلی سبز که خوندم خیلی زمان میبرد برام  بنظرت رو خود کتاب بخو ...

من متن کتابو فقط میخونم و تستای خیلی سبز جامع میزنم تا الان درسنامشو نگاهم نکردم ولی باز درصدام همیشه خوبه

من متن کتابو فقط میخونم و تستای خیلی سبز جامع میزنم تا الان درسنامشو نگاهم نکردم ولی باز درصدام همیش ...

جدی؟! 

منم خیلی سبز دارم خدایی خیلی توضیحاتش زیاده زمان بره ولی خود کتاب رو که یه بار خوندم راحت تر بودم 

کی کنکور داری؟ 

پس ایات رو چطوری میخونی؟ 

تو چطوری؟ 

هر یه صفحه تقریبا نیم ساعت 

ولی ببین من انسانیم کتاب پیام آیات مهرماه جامع رو گرفتم اول یه دور کامل باهم میخونمش بعد از خیلی سبز تست میزنم ببینم از کدوم قیمتا بیشتر سوال میاد کجا ها رو بیشتر مشکل دارم غلظا رو نگاه میکنم برای خودم می‌نویسم گوشه همون قسمت متنا بعد دوباره دو دور خوب میخونم و تمام