2789
عنوان

پرحرف

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 37 پست
اخ اخ نگم برات که چی میکشم الانم پیشمه داره ی بند حرف میزنه اصلا رو هیچ کارم تمرکز ندارم انقد موقع ک ...

الهیییی اره میدونم چه سخته خواهرم یه روز میاد خونمون روانی میشم🥺

من توی نوشته هام از ایموجی استفاده نمیکنم..!اگه بهم قلب یا گل یا بوس یا هرچیز دیگه ای میدین و من متقابلا چنین ایموجی ای نمیدم ناراحت نشید...      خدایا شکرت بابت همه چیز...چمدون به دست..صبح زود..یه هودی لش..سردی هوا..فرودگاه..و رفتن..اینا تنها چیزاییه که واقعا نیاز دارم...              (من میگم کارما تو بخون کارِ ما!!!!)

برادر زاده منم اینجوریه فقططم‌چرت و پرت😂داستاناش همش راجب مرد عنکبوتیو بتمن و ایناس یعنی میشنه از وقتی تو شیکم مامانشون بود تا روز زایمان بچشونو توضیح میده همشم من دراوردی😂😂

دلمم نمیاد بگم ساکت بعضی وقتا دیگه گریم میگیره از دستش

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پسر من شش سالشه دقیقا همینطوره

درمونده شدم

بایدم تو صورتش زل بزنم

پلک بزنم دوباره از اول شروع میکنه کل داستانو

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

ژننيك عزيزم خدا صبرت بده پسر خواهر منم انقدر حررررف ميزته ادم رواني ميشه اونم باباش و مامان باباش خيليييي پرحرفن فقط نوبت خودشونه ما روانپزشكم برديمش گفت وقتي در مورد چيزاي بي مورد حرف ميزنه مستقيما بهش تذكر بدين

پسر من شش سالشه دقیقا همینطوره درمونده شدم بایدم تو صورتش زل بزنم پلک بزنم دوباره از اول شروع میک ...

ای جاااان چه باحاله😍😂😂😂

لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌