2789
عنوان

پرحرف

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 37 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اکثر بچه ها مثل رادیوی خراب میمون پشت هم   شاید تو زیاد آرومی بچه عادی هست   

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 
بچه پر حرف خوبه .کاملا می‌شناسیش.  روحیاتش و خواسته هاش رو میفهمی .بعدا هم مشکلاتش رو بهت میگه ...

ربطی نداره...دوستم خیلی پرحرف بود و همینطور شدیدا دو رو بود....سر مامانشم کلاه میذاشت

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
بچه پر حرف خوبه .کاملا می‌شناسیش.  روحیاتش و خواسته هاش رو میفهمی .بعدا هم مشکلاتش رو بهت میگه ...

دقیقا چون پسر منم همینه انقد حرف میزد که دخترم دنیا اومد و یکم بزرگ شد باهاش تمرین حرف زدن نمیکردم میگفتم همین بسه..ولی الان کامل میشناسمش و حرفاش پیش خودمه همیشه.منو محرم تر از پدرش میبینه

سه دعای زیبا..بی من نباشی..بی تو نباشم..بی هم نباشیم🙏🙏🙏
اره فقط با مامان بزرگاش خیلی بهش خوش میگذره چون مث رادیو باهم حرف میزنن خیلی میترسم و نگرانشم بزرگ ش ...

الان که نمیتونی چیزی بهش بگی .فعلا به حرفهاش گوش بده بزار آروم بشه 

بعد ها حدود ۱۲ سالگی از معضلات پرحرفی بهش بگو .مثلا توی یه سریال بگو چون زیاد حرف زد فلان مشکل براش پیش اومد. یا از دوستای مدرسه اش کسی از پرحرفی صدمه دید بگو اگه کمتر حرف می‌زد نتیجه بهتری می‌گرفت. همینطوری پله پله آموزش بده که اعتدال رو رعایت کنه 

خواهر زادم انقدرررر اسممو میگه روانی شدم

اخ اخ نگم برات که چی میکشم الانم پیشمه داره ی بند حرف میزنه اصلا رو هیچ کارم تمرکز ندارم انقد موقع کار خونه و غذا پختن دستم‌ میسوزونم یا غذا رو شور میکنم یا ی چیزی رو میشکنم واقعا کلافم کرده 😭😭

خدا کنه بره مدرسه بهتر بشه

وقتی پارک میریم همه بچه هارو دور خودش جمع میکنه همه چی خونمونو بهشون میگه اصلا اختیار زبونشو نداره هرچیم باهاش حرف میزنم اصلا فایده نداره