2777
2789
عنوان

لیزر بدن🥲

147 بازدید | 7 پست

دوستان کسی لیزر کرده موهای بدنشو؟

راضی هستین ؟

چن جلسه رفتین لیزر؟؟

میگن اکثرا ۸ جلسه طول میکشه.بعد ۸ جلسه چن وقت یبار رفتین؟؟

بچه ها اگ بعد ۸ جلسه ادم نره لیزر؛موهاش دوباره مث قبل برمیگرده؟

برای بدن مضر نباش؟

هر تجربه ای دارین بگین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میخواستم برم اما چون مشکل هورمونے دارم پلی کیستیک دارم گفتن دوبارہ برمیگردہ اما اطرفیان خیلی راضی ان هشت جلسہ جای خوب بری دیگ در نمیاد البتہ سالی یہ جلسہ باید بری ولی دیگ هیچ موقع مث قبل در نمیاد بهترین روش برداشتن موهای زائدہ هیچ ضرری ام ندارہ 

اگرتویکباربمنبگیبندہیمن          زعرشتبگذردخندهیمن♥️😍
والا من بیشتر از شوهرم خجالت میکشم پس بایستی برم😪

اها

من مجردم  

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
من میخواستم برم اما چون مشکل هورمونے دارم پلی کیستیک دارم گفتن دوبارہ برمیگردہ اما اطرفیان خیلی راضی ...

شنیدم میگن بعد اتمام ۸ جلسه؛سه ماه یبار یا ۶ ماه یبار یا یسال یبار باید رفت.

اگ همون یسال یبار باشه باز عالی میشه

من کلا 4 جلسه رفتم مرکز لیزر ماهورا توی قیطریه و دیگه اصلا موهام در نیومد. الان حدود 3 ماه شده که دیگه نمیرم. دستگاه لیزرشون الکس 2021 هست و خییییییییلی خوبه. واقعا راضی ام از کارشون. برای تزریق ژل هم وقت گرفتم ازشون ولی این تعطیلات پیش اومد فعلا نرفتم. به نظرم حتما زنگ بزن مشاوره بگیر. شماره تماس و آدرس دقیقشون توی سایتشون هست عزیزم https://www.mahooraclinic.com/بهترین-مرکز-لیزر-تهران/