2777
2789
عنوان

جوش

2114 بازدید | 19 پست

سلام

ایا راه حل قطعی برای درمان جوش بلوغ دارین جوش هام خیلی اذیتم میکنن هرچی کرم مخصوص لایه بردهر ژل شستشو کننده  استفاده کردم خوب نمیشه کلی ماسک هزار تا کوفت زهرمار زدم خوب نشدن میشه یه درمان قطعی برای جوش بدین 🥺🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی جوش میزدم 

یه راه دارم رو من 

اثر کرد

شبا قشنگ صورتتو بشور 

با پنبه و الکل پاک کن

پماد جنتامایسین بخر با کرم ضدجوش آردن این دوتارو یه کوچولو ازین یه کوچولو ازون قاطی کن بزن روصورتت هر شب اینکارو بکن خیلی زود همش خوب میشه

منم دارم. شبا قبل خواب و صبح ها که بیدار میشی صورتت رو بشور بعد من از پماد تتراساکلین استفاده کردم. ...

من پژل استفادع کردم اول خوب بود ولی بعد تاثیرش رفت دیگ۶ خوب نشد الان این کاملا خوب میکنه؟

صاف صاف میشه؟؟؟

جوشاتو از بین میبره ولی اگه جای زخم و لک باشه بعیددمیدونم

من خودم شبیه آبله مرغونیا شده بودم یمدت استفاده کردم خوب شد ازونموقع دیگه خیلی کم جوش میزنم با اینکه کلا دیگه ولش کردم الانم گهگداری جوش بزنم دو روز این حرکتو میزنم زود میرن

جوشاتو از بین میبره ولی اگه جای زخم و لک باشه بعیددمیدونم من خودم شبیه آبله مرغونیا شده بودم یمدت ا ...

جای جوش  رو با لیزر میبرم برم استفادش کنم ببینم چی میشه به همه ی پوستا میسازه؟