2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

من فقط فرهنگیان 

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 
رتبت چند بود و کدوم‌شهرا زدی

4500 منطقه یک... انتخابامم فقط صنعتی اصفهان و اصفهان. ‌. غیر اونا نزدم.. البته خودم تهرانم ولی خب تهران نه رشته ی خوبی میشد بیارم نه دانشگاه چندان جالبی.. 

🤍...Is loading�
4500 منطقه یک... انتخابامم فقط صنعتی اصفهان و اصفهان. ‌. غیر اونا نزدم.. البته خودم تهرانم ولی خب ته ...

تهران صنایع  و نقشه برداری اینا میاوردی احتمالا به هر حال موفق باشی عزیزم❤️❤️

ممنون عزیزم همچنین😍صنایع که این چند سال اخیر خیلی زود پر میشه و بخاطر آسون تر بودن درساش نسبت به بقیه مهندسی ها و همچنین بازار کار بهترش، پرطرفداره... نقشه برداری هم هر دانشگاهی نداره ... حداقلش میدونم ۴،۵ تا دانشگاه اول رو نمیتونستم بیارم،الزهرا و خوارزمی و شاهد رو بررسی نکردم دیگه ... چون واقعیتش علاقه ای نداشتم

🤍...Is loading�