2789
عنوان

حمله پانیک

263 بازدید | 17 پست

کسی هست پانیک اتک گرفته باشه؟ بیاین اگه تجربه دارین از تجربیاتتون بگین؛ یکی از اعضای خانواده ی من همینطور میشه بدنش میلرزه اصلا یه حالی میشه. دارو هم میخوره چند وقته؛ کی داروها اثر میکنن پس؟ جدیدا هر روز داره پانیک میگیره. خیلی سال پیش هم اینجوری می شد که خداروشکر با دارو درمان شد الانم بعد کلی سال برگشته. با دکترم در ارتباطه

راه حلی دارین شما؟ با تجربه ای چیزی؟ 

بیاین درموردش باهم صحبت کنیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

در کنار دارو از طب سنتی هم استفاده کنید یه پیجی هست چندتا ترکیب عرقیجات رو گذاشته خودتون تهیه میکنید و مخلوط استفاده کنید amir zamani hakim

گلم اگه میتونه نماز اول وقت مخصوصا نماز صبح و سوره یس هدیه کنه به امام زمان ،براشون صلوات هدیه کنید به شهید ابراهیم هادی و شهید سامانلو ،یا ختم قرآن هدیه کنید به ائمه .برای آرامشش حتما حرز امام جواد تهیه کن براش .از خواص حرز امام جواد تو نت مطالعه کن،اگه همراهش باشه خوبه و شاید دیگه نیاز به دارو نداشته باشه

عزیزم پانیک بیشترش با این حل میشه

که یه روانشناس یا پزشک معالج با بیمار حرف بزنه

واسه اینکه بهش بگه اتفاق خاصی قرار نیست بیوفته

یکی از دوستای دورم پانیک داشت

بعد۲سال فکر کنم خوب شد

چون تصادف ومرگ یکی از فامیلاشو با هم دید اینطوری شد

باید دنیارو دَک کنیم/پسبخندنخندی مدیونی😉

به نظرم کمتر رو مخش راه برن. این جور مسائل عصبیه 

اگر نمیتونی بدون توهین جواب بدی ،ریپلای نکن چون من جواب نمیدم. در زمان جنگ دفاع مقدس گاهی آبی برای خوردن نبود چه برسد آب خنک ،در عملیات فتح خرمشهر، دست به قمقمه ی آب میزدی آنقدر داغ بود که می انداختی اش،اما همه شاد بودند همه پر انرژی بودند انگار همه چیز فراهم بود،چون خدا آنجا با رزمنده ها بود.هرجا خدا باشد همه چیز هست در زمان سختی های زندگی اگر کم میاریم اگر سختی ها بر ما غلبه میکنه،چون خدا رو کم داریم.

عزیزم پانیک بیشترش با این حل میشه که یه روانشناس یا پزشک معالج با بیمار حرف بزنه واسه اینکه بهش بگ ...

با روانپزشک خودش صحبت میکنه امروزم اتفاقا قراره باهاش حرف بزنه ولی خب چون تازه درمان رو شروع کرده فکر کنم تازه داره اثر میکنه

خداکنه زودتر خوب شه

نه عزیزم پانیک و پارکینسون یکی نیستن؛ پانیک بخاطر بیماری روحی میاد؛ ترس و استرس خیلی شدید و لرزش بدن ...

بالا توی ذربین سرچ کنی درمان پانیک کاربرهاطریقه درمان شدن خودشون رو توی تاپیکها گذاشتن یک نمونه این تاپیکه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2927176/درمان-پانیک-تجربه-خودم