2777
2789
عنوان

ناراحتم

55 بازدید | 7 پست

سلام دخترا

اومدم امروز درد دل كنم

امروز سر سفره ناهار كه نشسته بودم خواهرزادم كه من بزرگتره هي سر به سرم ميذاشت منم يه مدته سر يه مسايلي كه باشوهرم مشكل دارم ناراحت بودم هي به من طعنه و كتابه ميزد منم عصباني شدم اون مشكل و گفتم و گريه كردم اونم گفت حتمن عيب از خودته كه شوهرت بآهات اينجوريه خيلي دلم شكست😭

حالا از خودم ناراحتم كه چرا از كوره در رفتم و گفتم مشكلمو و اونا خوشحال شدن

چجور خانواده این که خوشحال میشن

اینجور ادمارو کع میبینی عبرت بگیر که به هیجکس جز خدای خودت درددل نکنی به اینا پز بده بسوزونشون

مثلا دفعه بعد با خوشحالی و تیپ شاد و ارایش برو خونشون بگو وای شوهرم برام فلان چیزو خریده از دلم دراورد اشتی کردیم خداروشکر به کوری چشم حسودامون

.

عزیزم شما تنها کار اشتباهی که این وسط کردی این بود که با ادم اشتباهی درد و دل کردی

ایشونم کار اشتباهی کرده اینجور قضاوت کرده

میدونم بهت نمیرسم ، اما همیشه دوستت خواهم داشت:)♡

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چجور خانواده این که خوشحال میشن اینجور ادمارو کع میبینی عبرت بگیر که به هیجکس جز خدای خودت درددل نک ...

خيلي ناراحتم

از من به شما نصيحت عيچوقت مشكل بين و خودتون همسرتون رو به كسي نگيد شما يادتون ميره اونا نه

خيلي ناراحتم از من به شما نصيحت عيچوقت مشكل بين و خودتون همسرتون رو به كسي نگيد شما يادتون ميره اون ...

دقبقا همینطوره ببین اگر توهم دیکه این کارو نکنی اونام یادشون میره به شرطی که به شدت خوشحال و خوشبخت نشون بدین از این به بعد

.
كاش نميكردم با گفتنش خودمو كوچيك كردم😭

درسته که نباید با همچین ادمی دردو دل میکردی اما دیگه گذشت پس غصه نخور ازین اتفاق درس بگیر و دیگه با آدامای اشتباهی دردودل نکن💛

میدونم بهت نمیرسم ، اما همیشه دوستت خواهم داشت:)♡