رزاالف مدیر استارتر عضویت: 1398/11/26 تعداد پست: 1616 عنوان مشاعره 134 بازدید | 34 پست کی میاد مشاعره کنیم از نت هم میتونی کمک بگیری جواب بدی 1400/05/29 | 17:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7973 باش دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
آلاله99 عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 37849 پیش چشمان همه از خود یلی ساخته امپیش چشمان تو اما سپر انداخته ام با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت
دل_ارام_خوش_بو عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 4666 خو در زندگی آموختم که با انسان وقیح و بی حیا *بحث*نکنم، چون اون چیزی برای از دست دادن ندارد و فقط روح مرا تباه میکنید 😀😏.
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7973 پیش چشمان همه از خود یلی ساخته ام پیش چشمان تو اما سپر انداخته ام ملکا ذکر تو گویم که تو پاکی و خدایی نروم جز به همان ره که توام راهنمایی😁🙌 دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
دل_ارام_خوش_بو عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 4666 خوشا آن دل که دلدارش تو باشی 😂🥺یاد عشق مجردیم افتادم. إبی از همینجا میگم هنوزم عاشقت هسم. هنوزم دوستت دارم. هنوزم وقتی میبینمت قند تو دلم اب میشه. اونوقت باهاش دوس بودم ای پروفایلش بود در زندگی آموختم که با انسان وقیح و بی حیا *بحث*نکنم، چون اون چیزی برای از دست دادن ندارد و فقط روح مرا تباه میکنید 😀😏.
رزاالف مدیر استارتر عضویت: 1398/11/26 تعداد پست: 1616 پیش چشمان همه از خود یلی ساخته ام پیش چشمان تو اما سپر انداخته ام من چشم ازو چگونه توانم نگاه داشت کاول نظر به دیدن او دیده ور شدم
آلاله99 عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 37849 ملکا ذکر تو گویم که تو پاکی و خدایی نروم جز به همان ره که توام راهنمایی😁🙌 با حرف اخر باید بگیم؟ با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت
آلاله99 عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 37849 من چشم ازو چگونه توانم نگاه داشت &nbs ... من مهربان ندارم ، نامهربان من کو با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7973 با حرف اخر باید بگیم؟ یس دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
آلاله99 عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 37849 یس یار با ما بی وفایی میکندبی گناه از ما جدایی میکند با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت
رزاالف مدیر استارتر عضویت: 1398/11/26 تعداد پست: 1616 ملکا ذکر تو گویم که تو پاکی و خدایی نروم جز به همان ره که توام راهنمایی😁🙌 ییوسف گم گشته باز آید به کنعان غم مخورکلبه ی احزان شود روزی گلستان غم مخور
رزاالف مدیر استارتر عضویت: 1398/11/26 تعداد پست: 1616 یار با ما بی وفایی میکند بی گناه از ما جدایی میکند دوش آن صنم چه خوش گفت د رمجلس مغانمبا کافران چه کارت گربت نمی پرستی
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7973 ی یوسف گم گشته باز آید به کنعان غم مخور کلبه ی احزان شود روزی گلستان غم مخور راز دلت رامکنفاش با نامحرمانبر نامحرمان گشودن راز خطاست دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫