2777
2789
باید آرام باشی  دمنوش آرام بخش از عطاری بگیر بخور  من اینجور بودم سه شب نمیتونستم بخوا ...

من اس سیتولوپرام میخورم یه ذره کمتر شد ولی خیلی اذیت میشم هنوز منم نوار قلب وسی تی ریه گرفتم خوب بود قلبم تند میزد

🎊🎉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دارو مصرف نکردین عزیز؟ 

نه 

خیلی دارو دکتر نوشت ولی وقتی کفتم بچه شیر میدم خط کشید رو نسخه 

فقط وقتی هنوز دکتر نرفته بودم ۱عد د پروپرانول شوهرم داد خوردم ک  برطرف میشد 

من سه چهار ماه اینطوری بودم مخصوصا عصرها بدتر میشد   یا دوهفته خوب بودم باز سه چهار روز نفسم می  کرفت 

داروهای گیاهی هم موثرن ولی از عطاری بگیرید ودستور مصرفش را هم از خودشون بپرسید چون مثلا نباید با هم مخلوط شن   یا بعضیها باعث فشار بالاتر خون میشن   اینا را باید از خود عطاری بپرسید 

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
خب چ کردی گلم؟ 

هیچ قرص پپرانول میخورم 

با قرص اعصاب 😐😶

اما بازم عصبی که میشم تنگی نفس و تپش قلب میگیرم عجیب 

مخصوصا اگه همراه با عصبانیت گریه کنم وحرف بزنم 

در حد بیهوشی میرم ☹

شاید پایانش تلخ بود ولی مسیر قشنگی داشتیم .....                                        https://harfeto.timefriend.net/17306508806308

من یه ماهه پیر شدم ۱۹ سالمه خدا کمک کنه

استرس نداشته باش  

برو بیرون یه کم پیاده روی  فکرتا آزاد کن وبهش فکر نکن  

خودش بر طرف میشه 

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
هیچ قرص پپرانول میخورم  با قرص اعصاب 😐😶 اما بازم عصبی که میشم تنگی نفس و تپش قلب میگیرم عجی ...

پس چ فایده ست داروها؟ بندازشون برن. بیاین خودمون ی فکری بکنیم برای خودمون توکل ب خدا. 

صلوات  
من اس سیتولوپرام میخورم یه ذره کمتر شد ولی خیلی اذیت میشم هنوز منم نوار قلب وسی تی ریه گرفتم خوب بود ...

از استرسه 

ذکر بگو 

حرص نخور 

صدقه بنداز 

لباس راحت خنک وآزاد بپوش   

خوب میشی انشاالله