2777
2789

من خالم همینطوره۴ماهه رفته دکتر براش ازیترومایسین نوشت سونو هم داد غددش خیلی بزرگ بود حتما حتما برو دکتر وسونو گرافی بده

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار کرد خانومی؟

هیچی الان هنوز خوب نشده گوشاش که خیلی درد دارن باسرش وگردنش هنو خوب نشده حرص بدترش میکنه

متاسفانه توی سونوگرافیش یه گره هم توی گلوش بود که تا۵دیگه باید سونو بده وقرص ودارو مصرف کنه تاغدد کوچیک بشن واون گره رو جراحی کنه

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              
چیکار کرد خانومی؟

پسرمن حدودا یه سالع داره.دوبار دکترو سونو وازمایش بردم‌نرفته.البته ورم غددلنفاویش مشخص نیس باید دست بزنی پیداش کنی.دارو هم دادن اثرنکرد و نرفت.دکترگف خطرناک نیس.

منم گلوم دارم....دکتر نگفنه خوبه یا بده؟

شما هم گره دارید؟

من خالم دکترگفت خوش خیمه اماجراحی میخواددارو داده بهش تافعلا گره هه کوچیک بمونه

ماله من چندتاس دوساله دارم

دکتر چی بهتون گفت؟جراحی دارو چی؟