2777
2789
اشکال نداره.... بهترین اتفاقی ک تو زندگیت افتاد؟ 

اتفاقات زیادی بودن 

بیشتر مواقعی که دعاهامون مستجاب شد این مواقع از بهترین اتفاقات زندگیم بود 

"و سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً" و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه‌ی تلخی را نچشیدیم           اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم⁦
حقیقتتت

از اخلاق چه کسی متنفری؟

"و سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً" و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه‌ی تلخی را نچشیدیم           اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم⁦

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ای جان 😍😍🌷

⁦❤️⁩⁦❤️⁩

از اخلاق چه کسی متنفری؟

بالاتر گفتم که دختر خالم😂

خیلییی لوسه

آهااااای تویی که داری امضامو میخونی میدونم سختی های زیادی داری اما بخنددنیا به انرژی لبخندت احتیاج داره❤️.  https://harfeto.timefriend.net/16443465828038 چالش حرف ناشناس 
🤣🤣🤣🤦‍♀️🤦‍♀️🌷😝🌷اگه بزارن بیشتر میخوابم      ... والا بیدار شم ک چی بشه ...🤣 ...

بیای پیش منم چون منتظرتم وقتایی ک نیستی🙃🙃🙃🙃😁

خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش:)