2777
2789

سیاه میکنه ولی از نظر اهن فروگلوبین خیلی خوبه‌ 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری آلرژی میداد؟

پسر من کیس آلرژی شدید هست. به اسانس ها هم‌حساسیت داره تماااااام داروهایی که برای کودکان هستن هم اسانس دارن. آهن بدون اسانس هم نمیخوره بالا میاره

حساسیتشم اینجوریه که میزنم به لپش بعد ۲۰دقیقه پاک میکنم پوستش ملتهب میشه. مدفوعش خلطی میشه و ریفلاکس میشه😥

خدایی چه تاثیری دیدین ازش...خیلی بی اشتهاست،خیلی نق نقو و کم حوصله ست،تاثیر می‌ذاره یعنی

خب بچه من چون عمل کرده بود دکتر واسش نوشت.۲سالش بود منم مرتب بهش میدادم .اشتهارو زیاد میکنه بده بهش.ارومشم میکنه چون کم بود اهن بی قراری میاره

پسر من کیس آلرژی شدید هست. به اسانس ها هم‌حساسیت داره تماااااام داروهایی که برای کودکان هستن هم اسان ...

الهی،،خیلی سخته که ... انشاءالله که حساسیتش خوب بشه،پس شما چیکار میکنید چجوری دارو میدی بهش

الهی،،خیلی سخته که ... انشاءالله که حساسیتش خوب بشه،پس شما چیکار میکنید چجوری دارو میدی بهش

عزیزم خیلی سعی میکنم سرما اینا نخوره

یبار که سرماخورد مجبور شدم داروها رو بدم اما اسهال شد و کل بدنش کهیر زد کلی این در اون در زدم آخرش یه داروخانه، مشابه داروها رو داروی بزرگسال داد دوزش رو تعیین کرد.. خییییلی سخته.. خیلی غذاها نمیتونه بخوره میوه نمیخوره و و و... الان نزدیک یکسالگیشه و من دارم مچاله میشم ...

عزیزم خیلی سعی میکنم سرما اینا نخوره یبار که سرماخورد مجبور شدم داروها رو بدم اما اسهال شد و کل بدن ...

حساسیت درمان نمیشه؟خدا بهت توان بده که بگذره این روزا..من که دخترم حساسیت نداره ولی هیچی نمیخوره تازه دوروزه ب گوشت و میوه علاقه پیدا کرده خدارو شکر..ولی وقتی نمی‌خورد خیلی عذاب می‌کشیدم ،،شرایط شما ک سخت تره خیلی.

حساسیت درمان نمیشه؟خدا بهت توان بده که بگذره این روزا..من که دخترم حساسیت نداره ولی هیچی نمیخوره تاز ...

خیلی طول میکشه تا ۵سالگی هم شاید طول بکشه بعضیاشم مادام العمرن..... لبنیاتم نمیتونه بخوره کم کم برا کلسیمم باید مکمل بگیره اونم یه فکر شده برام...