2777
عنوان

تخمکگذاری

133 بازدید | 23 پست

دوستان امروز هشت دورمه 

ترشحاتم زیاد شده دقیقا علایم تخمکگذاری دارم

یعنی چطور ممکنه روز هشتم تخمکگذاری داشته باشم؟

تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی.  میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

مگه روز چهاردهم نباید باشه؟

من دوره هام ۲۴ روزه هست معمولا روز یازده تخمکگذاری دارم ولی امروز هشتمه و خیلی علایم دارم

تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی.  میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی
از کیت استفاده کنید ولی احتمال تخمکگذاری روز بعد پری خیلی کمه

کیت ندارم الام

من روز شش پاک بودم دیگه به نظرت احتمالش هست تخمکگذاری باشه

کیت ندارم الام من روز شش پاک بودم دیگه به نظرت احتمالش هست تخمکگذاری باشه

عزیزم احتمال سه چهار روز دیگه تخمک گذاریته چون ترشح از چند روز قبلش هست اگه واسه بارداری میپرسی از فردا اقدام کن

عزیزم اقدام کن منم دوره هام 24 خیلی زود دوره طلاییم از دست میره، حتما پسر میخوای؟ 

نه جنسیت خیلی برام مهم نیست

مشکلم اینه شوهرم سر کاره پس فردا میاد

عزیزم احتمال سه چهار روز دیگه تخمک گذاریته چون ترشح از چند روز قبلش هست اگه واسه بارداری میپرسی از ف ...

مرسی عزیزم ممنون