2777
2789
عنوان

راهی برای کم کردن افسردگی قبل پریودی

11979 بازدید | 27 پست

خانما کی میدونه برای کم کردن افسردگی و ناراحتی قبل پریودی باید چیکار کرد؟ من نوزده سالمه و هربار که میخوام پریود شم از یک هفته قبلش افسردگی شدیید میگیرم و کلی حالم بد میشه و همش بغض دارم. و جالبه که در حالت عادی ادم کاملا خونسرد و شوخی و شادی هستم و اصلا اصلا مشکلات و اینارو جدی نمیگیرم ولی یه هفته مونده به پریودی به طور عجیبی تمام بدبختی ها و عقده هام از بچگی تا الان میاد جلو چشمم😂 یعنی ماه پیش که نزدیک پریودیم بود رفتم حموم و انقدررر گریه کردم که کل روز سردرد داشتم و کلی بدنم ضعیف شد. و کنترل حالمم اصلا دست خودم نیست هیچی خوش حالم نمیکنه تا وقتی که پریودیم تموم شه. قشنگ یک هفته و نیم از هر ماه برام اینجوری میگذره😐 کسی دمنوشی دارویی چیزی نمیشناسه من بخورم این مدت یکم ارومتر باشم؟ اصلا طبیعیه همچین حالتی؟ و جالبه که تو این دوره سر کوچکترین چیزی عصبانی میشم اما نمیتونم پرخاشگری کنم فقط بغضم میگیره شدید. حتی فکر کردن به یه چیز ناراحت کننده گریه م میندازه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم الان سیکل ماهانمه خیلی حالم بده 

خییییلی شرایط بدیه واقعا. من قبلا اینجوری نبودم به جاش کمردرد شدید داشتم. الان درد کمرم رفته ولی به جاش درد روانی دارم از اون بدتر😐

من قرص روغن گل مغربی میخورم علایمو کم میکنه کلا، بری داروخونه قرصایه زیادی واس علایم قاعدگی هست

افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠

منم مثل تو یه هفته قبل و بعدش افسرده میشم انقد گریه میکنم😂😂 هر چی حس بده بهم هجوم میاره. تو حالت عادی چهرمو دوس دارم ولی اوم موقع فکر میکنم خیلی زشت و به درد نخورم😐😐 حتی انیمیشن هم میبینم واسه بعضی از صحنه هاش گریم میگیره

منم اینجوری ام از عصبانیت هار میشم فقط پاچه میگیرم کاش یه راه حلی داشت کاش

باز پاچه گرفتن خوبه. من تا میام حرف بزنم گریه م میگیره مجبورم برای حفظ ابرو هیچی نگم طرفم هرچی دلش میخواد میگه😐 اصلا خیلی عصبانی میشم از دست خودم اینجوروقتا. درحالی که تو حالت عادی جواب همه رو میدم ولی پریود که میشم داغونم

من قرص روغن گل مغربی میخورم علایمو کم میکنه کلا، بری داروخونه قرصایه زیادی واس علایم قاعدگی هست

اخه قرص وابستگی نمیاره؟ یا عوارض پوستی؟ من از عوارض پوستی خیلی میترسم

منم مثل تو یه هفته قبل و بعدش افسرده میشم انقد گریه میکنم😂😂 هر چی حس بده بهم هجوم میاره. تو حالت ع ...

دقییییییقا. اصن تو این مدت از عالم و ادم و خودت و اونایی که دوستشون داری هم متنفر میشی