2777
2789
عنوان

غذای فریز شده

237 بازدید | 11 پست

بنظرتون غذایی که پخته شده باشه بزاری تو فریزر بعد تا یک هفته یا ده روز فقط برای نهار از فریزر در بیاری گرم کنی بخوری ضرر داره؟؟

بخاطر اینکه شرایطم یجوریه که وقت ندارم آشپزی کنم.

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

مال من کار هر روزمه  چون سرکارم فعلا چند ماهی میشه کارم همینه میترسم ضررداشته باشه برا بدن بخ ...

منم شاغلم شب قبل غذامو درست میکنم میزارم یخچال.فرداش فقط گرم میکنیم.اینطوری راحت تره

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
منم شاغلم شب قبل غذامو درست میکنم میزارم یخچال.فرداش فقط گرم میکنیم.اینطوری راحت تره

من برا تقریبا  ده روز درست میشه غذا میزارم فریزر اینا که تموم شدن بعد دوباره درست میشه غذا فریز میشه برا ده روز دیگه

فقط هم برا نهار اینجوریه

من برا تقریبا  ده روز درست میشه غذا میزارم فریزر اینا که تموم شدن بعد دوباره درست میشه غذا فریز ...

خب چرا روزانه درست نمیکنی.وقت زیادی نمی‌بره که...

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

بله ضرر داره بشدت سوداسازست 

سوداهم عامل افسردگی و...... 

کسی رو میشناسم ک از بس مواد غذایی فریز میکرد

بشدت دچار افسردگی شد و کارش ب قرص کشید

هیشکی هم نبود بهش بگه بابا نمیخاد قرص بخوری غذاتو درست کن. 

من طبق امضام حرف میزنم 

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم.