2777
2789
عنوان

طب سنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 26 پست
با خوردن دمنوش های گرم و کمتر مصرف کردن سردیجات

من الان طبعم سرده به رحمم هم ربط داره یانه اخه رفتم تاپیکت از سردی رحم گفته بودی ؟؟؟ منی که طبعم سرده رحمم آیا سرده؟؟؟ ازکجا بفهمم رحمم سرده یاگرم

خدای تورو نمیدونم ولی خدای من خداییکه به مو میرسونه ولی پاره نمیشه خدا جونم من به قلمت ایمان دارم میدونم هوامو داری پس توکل به خودت انشالله که حاجت روا بشم 🤲🦋😍
سردبیجات چی هست میشه بگی دمنوش های گرم مثله چی توروخدا بگو 

سردی مثل غذاهای سرد مثل برنج و ماکارونی و پنیر و ماست و مرغ و شیر ...اینا رو کمتر مصرف کن دمنوش گرم هم مثل آویشن و پونه و زنجبیل و دارچین و نعنا و البته عسل و خرما و سیاه دانه و شیره انگور و ...

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من الان طبعم سرده به رحمم هم ربط داره یانه اخه رفتم تاپیکت از سردی رحم گفته بودی ؟؟؟ منی که طبعم سرد ...

اگه زیاد سردی مصرف میکنید بله حتماً رحم شما سرده لطفاً مصرف گرمی و سردی رو متعادل کنید چون از نظر طب سنتی مصرف زیاد سردی عامل خیلی از بیماری ها مثل همین آنفولانزا و کرونا هم هست البته نمیگم اصلا مصرف نکنید بلکه به اندازه مصرف کنید و گرمی هم بخورید مثلاً روزی که برنج یا ماست می‌خورید حتما عسل یا خرما مصرف کنید

سردی مثل غذاهای سرد مثل برنج و ماکارونی و پنیر و ماست و مرغ و شیر ...اینا رو کمتر مصرف کن دمنوش گرم ...

این دمنوش هارو چحوری دم کنم از عطاری بخرم

خدای تورو نمیدونم ولی خدای من خداییکه به مو میرسونه ولی پاره نمیشه خدا جونم من به قلمت ایمان دارم میدونم هوامو داری پس توکل به خودت انشالله که حاجت روا بشم 🤲🦋😍
اگه زیاد سردی مصرف میکنید بله حتماً رحم شما سرده لطفاً مصرف گرمی و سردی رو متعادل کنید چون از نظر طب ...

الان من طبعم سرده رحمم سرد شده یانه؟؟؟ چشم رعایت میکمم فقط اینکه از بفهمم رحمم سرده بهم کمک میکنی شما 

سردی مثل غذاهای سرد مثل برنج و ماکارونی و پنیر و ماست و مرغ و شیر ...اینا رو کمتر مصرف کن دمنوش گرم ...

اینا رو مصرف کنم هروز کنم دمنوش هارو  آیا خوبم میکنه یانه

اینا رو مصرف کنم هروز کنم دمنوش هارو  آیا خوبم میکنه یانه

ب اینکه اخه اینا نخوریم چی بخورم همه غذاها برنجه ماکارانی دا ماکارانی میگن گرمه که

این دمنوش هارو چحوری دم کنم از عطاری بخرم

بله میتونید از عطاری هایی که بهشون اعتماد دارید که گیاه دارویی تقلبی بهتون نمیفروشن تهیه کنید مثل چایی میتونید دم کنید . البته از خود عطاری هم میتونید زمان دقیق دم کردن رو بپرسید ولی در مورد این گیاهانی که من گفتم زیاد اهمیت نداره .

اینا رو مصرف کنم هروز کنم دمنوش هارو  آیا خوبم میکنه یانه

نباید هر روز از یک دمنوش استفاده کنید مثلاً یک روز در صورت نداشتن حساسیت میتونید از دمنوش آویشن یک لیوان بخورین و فردا دمنوش دارچین و همینطور ادامه بدید خوب میشید ولی کمی زمان میخواد عجله نکنید 💝

ب اینکه اخه اینا نخوریم چی بخورم همه غذاها برنجه ماکارانی دا ماکارانی میگن گرمه که

عزیزم من نگفتم کلا نخورید من فقط میگم مثلاً اگه هر روز برنج می‌خورید یا طوری مصرف کنید که به سه روز در هفته برسه و بجای اون از غذاهای گرم مثل انواع اشکنه و سوپ و آش که با مواد غذایی طبع گرم پخته میشن استفاده کنید و یا همون روزی که برنج می‌خورید حتماً از خرما یا عسل یا شیره انگور یا دمنوش های گرم استفاده کنید یا مثلاً در کنار برنج سیر هم استفاده کنید . سوالی بود من در خدمتم 🌷

عزیزم من نگفتم کلا نخورید من فقط میگم مثلاً اگه هر روز برنج می‌خورید یا طوری مصرف کنید که به سه روز ...

مرسی عزیزم 

سلام درباره روغن مورینگا برای چاقی صورت میشه بهم بگید برای اقدام به بارداری و در دوران بارداری چطوره این روغن

😍💀✨یه خانوم شاد و پرانرژی😍                       یه صلوات مهمونم می‌کنی خواهری واسه حاجت تو دلمه😍😘توتاپیکهای باحال و خنده دار و عکس وغذا.عاشقانه عارفانه بی بهانه😛😂😂😂😂تگم کنید باتچکر                                😍 با افتخار ترکم و مذهبی 😍 از دادن عکس هم معذوریم😈😂😂                                                                                     آقا جریان اسم کاربری مو بهتون  بگم جونم واستون بگه که من هر اسمی صفتی لغتی نوشتم نشد آخرش اتفاقی مرحوم نوشتم شد😶.                                             راستی سوال قانون جذبی داشتین من هستم 👌💗〽️