2777
2789
عنوان

طب سنتی

279 بازدید | 26 پست

چند نفر موافقن که در مورد راه های پیشگیری و درمان کرونا از طریق طب سنتی بحث و تبادل نظر بشه . ؟؟؟  اصلا اعتقادی دارین یا نه 

تعداد رای : 9
نظرسنجی
دوست دارم و معتقدم💖
6
66%
نه اصلا دوست ندارم این حرفا چیه 🙁
0
0%
برام مهم نیست
2
22%
آره خیلی سوال دارم و خودمم شرکت میکنم👌
1
11%
لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  

من تجربه خودمو میگم. ما کرونا گرفتیم. فقط با این چیزها درمان شدیم درگیری ریه هم نداشتیم. هرروز کندر دم میکردیم چندبار میخوردیم. دمنوش آویشن پونه مریم گلی هرروز. نخود آبگوشتی میپختیم خودشو آبشو میخوردیم. بخوووور جوش شیرین. تمام

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من تجربه خودمو میگم. ما کرونا گرفتیم. فقط با این چیزها درمان شدیم درگیری ریه هم نداشتیم. هرروز کندر ...

ممنون از اینکه تجربه خودتون رو گفتین💖 منم خودم سینوزیت داشتم و با طب سنتی درمان کردم خیلی زودتر از دکتر و داروی شیمیایی نتیجه داد و بخاطر همین اعتقاد پیدا کردم و دنبالش رفتم . امیدوارم همیشه سلامت باشید 🙂💝

من میتونم از طریق طب سنتی لاغر شم؟این ک طبعمو بفهمم

بله میتونید برای تعیین طبع که باید پیش پزشک طب سنتی برید اما اگه خودتون خواسته باشید بدون دکتر رفتن لاغر بشید یکی از راهکارها در کنار رژیم غذایی خوب و ورزش کردن حداقل نیم ساعت در روز اینه که اگر حساسیت ندارید کمی زیره رو از شب قبل بخیسانید و آبی که زیره توی اون خیس خورده رو کمی حرارت بدید و صبح ناشتا استفاده کنید خوردن آبغوره در کنار وعده های غذایی هم خوبه و همینطور خوردن انگور توی شب باعث لاغری میشه .

سلامت باشید 💖

درمان معده درد و افسردگی و...

برای درمان سریع درد معده به مقدار مساوی عرق آویشن و زنیان و شیرین بیان رو مخلوط کنید و بعد از هر غذا یک استکان بخورید.

برای درمان افسردگی اسپری کردن مداوم گلاب به صورت و قدم زدن زیر نور خورشید در ساعات اولیه صبح در هوای آزاد و همچنین نگاه کردن به گل ها در اوایل صبح و نگه داری و رسیدگی به گل ها و گیاهان به صورت روزانه و مداوم افسردگی رو رفع میکنه و همچنین نباید داروی ضد افسردگی مصرف بشه .

تاپیک درمورد سوال شما

این چیه چجوری  طبعم رو گرم کنم

خدای تورو نمیدونم ولی خدای من خداییکه به مو میرسونه ولی پاره نمیشه خدا جونم من به قلمت ایمان دارم میدونم هوامو داری پس توکل به خودت انشالله که حاجت روا بشم 🤲🦋😍
با خوردن دمنوش های گرم و کمتر مصرف کردن سردیجات

سردبیجات چی هست میشه بگی دمنوش های گرم مثله چی توروخدا بگو 

خدای تورو نمیدونم ولی خدای من خداییکه به مو میرسونه ولی پاره نمیشه خدا جونم من به قلمت ایمان دارم میدونم هوامو داری پس توکل به خودت انشالله که حاجت روا بشم 🤲🦋😍