2789
عنوان

وکیل یا معلم ؟؟؟؟

305 بازدید | 35 پست

بنظرتون کدوم برای ی زن بهتره لطفا دلیلتونم بگید ؟ 

برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

معلمی برای یک زن بهتره 

وکالت یکم امنیت شغلیش نگران کنندس

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

در آمد و  موقعیت اجتماعی وکیل بالاتره    همونطور قبول شدن تو ازمون وکالت هم سخت تره 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

معلم 

چون تابستان برای خودتون هست همراه با حقوق 

مدرسه چون معمولا از ساعت۷ تا ۱۲ هست هم بهتره ولی وکیل هم حقوق خوبی داره اما بیشتر باید دنبال کار باشید و اینها و اینکه فکر میکنم تایم بیشتری سر کارید

غربت تموم عالمه :‌)
من خودم وکیل هستم ولی معلمی رو توصیه میکنم 

میشه ازت خواهش کنم بگی در امدت چنده 

برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊
میشه ازت خواهش کنم بگی در امدت چنده 

بستگی داره عزیزم به تعداد پرونده ها اینکه مثلا این ماه چند تا پرونده تموم شد یا چندتا قرار داد نوشتی ی بار میبینی مثلا واسه شش ماه اینده تو اون ماه سه تا چهار تا پرونده دراز مدتت تمام میشه و تسویه میکنی 

بستگی داره عزیزم به تعداد پرونده ها اینکه مثلا این ماه چند تا پرونده تموم شد یا چندتا قرار داد نوشتی ...

حدودا هم نمیتونی بگی حداقل وحداکثرش رو

حدودا هم نمیتونی بگی حداقل وحداکثرش رو

میشه نگم خب صفر تا صد بستگی داره عزیزم ولی اینم بدون شما سال اول وکالت نمیتونی مثلا ماهی ده ملبون درامد داشنه باشی و اینکه بستگی داری پرونده های مالی قبولی کنی یا طلاق و ...