2777
2789
عنوان

دعوای شوهرم

208 بازدید | 19 پست

دوستان شوهرم روز سه شنبه با پدرشوهرم رفتن مکانیک قبل رفتن خوب بود بعد اومدن الان از سه شنبه فقط دعوا داریم اول سر یه حرف خیلی خیلی جزیی کلی فحش داد و شروع کرد دعوا رو نمیدونم چیکار کنم اعصابم نمیکشه فقط داره دعوا میکنه کل دعواهای گذشته رو باز کرده آخه چیشده دیروز از صبح تا عصر رفتم خونه مامانم با پسرم بلکه حرصش بخابه ولی باز اومدم خونه اومد شروع کرد حتی باهاش قهرم هم دعوا میکنه 

خیلی ناراحتم خیلی زیاد پسرم هم زیاد دوسش داره همش بابا بابا میکنه نمیدونم چیکار کنم حتی نمیدونم دعوا سر چی هست کلی حرف گفته درسته منم جواب فحش هاش رو میدم و اینکه دیگه چند روز هست هیچ چی نپخته دیروز شام پخته بودم الان بلند سده دعوا میکنه اون چی بود پختی و اینا امروز از صبح سکوت کردم جوابش رو ندادم فقط یواشکی اشک ریختم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
من با خانواده شوهرم قطع رابطه هستم کامل

پروفایلتو حذف کن و دوباره بزار

پروفت سفیده

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرت فحش میده تو هم فحش میدی بهش؟

آره خوب چند ساعت سکوت کردم بهتر نشد

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
آخی عزیزم 🥲ازش بپرس خب چراا

میگه تو گفتی که برو خونه بابات اصلا بهانه است من نمیدونم منظورش رو من همچینحرفی با همچین نیت

منم خانواده شوهرم پرش ميكنن ٥ماه قطع رابطه كردم  اما مغزشو دارن ميخورن انقدر فكرشون سده پر كرد ...

والله اینا هم هر بار میبینین جز پر کردن من کاری ندارن ولی آخه من که کاری ندارم باهاشون

آره خوب چند ساعت سکوت کردم بهتر نشد

بهتره ازش بپرسی باخونسردی دلایلشو اگه دیدی همچنان فحش میده یا جواب نمیده سکوت کن 

یه چن روزی زیاد دور وبرش نباش تا خودش باخودش فکر کنه اگه بخواد میگه اگه نخواد هم شاید اشتباهش متوجه شد

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
منم خانواده شوهرم پرش ميكنن ٥ماه قطع رابطه كردم  اما مغزشو دارن ميخورن انقدر فكرشون سده پر كرد ...

شماهم پروفتو حذف کن دوباره بزار

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
بهتره ازش بپرسی باخونسردی دلایلشو اگه دیدی همچنان فحش میده یا جواب نمیده سکوت کن  یه چن روز ...

پرسیدم کلی فحش داد که اخلاقت بد هست و اینا