2777
2789
عنوان

چکار کنم من ؟ کمک☹😭

115 بازدید | 6 پست

اوضاع خیلی بهم ریخته 

خانواده ها هم وارد ماجرا شدن 

دارم دیوونه میشم 

قفل کردم نمیدونم چجوری درستش کنم 

خالم مادر شوهرمه😒

سر یه موضوع با خالم قهر کردم 

مامانم سر من با خواهرش قطع رابطه کرد 

یه سری دلخوری ها پیش اومده 

شوهرم اوایل چیزی نمیگف وزنگ میزد ومیومد میرف 

تو عقدیم ....

رفتیم بیرون گفتم من نمیتونم حرف خاله رو فراموش کنم ترجیح میدم نرم ونیام 

اونم گف حالا که خانواده منو نمیخوای منم نه جا تو میام نه خانوادت😐

منم گفتم هرجور میلته 

یع خاله دیگم رفته بود پیش مادر شوهرم گفته بس کنین شما بجایی بزرگتری کنید بیشتر اوضاع رو سخت کردین 

بعد گف میلادم یهو اشکاش ریخته پایین😔(نامزدمن یعنی) 

بهش پیام دادم بیا صحبت کنیم سین زد جواب نداد 

فک میکردم مهم نیست براش که الان دوهفتس سراغی ازم نمیگیره 

ولی وفتی گف گریه میکرده 

نمیدونم باید بازم من پیش قدم بشم؟ 

خیلی اوضاع سختی شده همه چی ریخته بهم 

بهترین رفتاری که میتونم کنم الان چیه😭😭؟

تیکر به وقت کنکور ۱۴۰۱❤دعا کنید شاید بزرگترین دعای شما کوچکترین معجزه خدا باشه💖☺

بهترین رفتار اینه به نظر من 

بری پیش قدم شی همه چی تموم شه 

بالاخره هم خاله ات هم مادرشوهرت 

انقدم خودتو شوهرت و حرص نده عزیزم 

برو صحبت کن با خاله ات تموم شه بره 

برای خودتون بیشتر زمان بذارید،درسته وقت طلاست ولی شما الماسید❤🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان دو هفته هس ارتباط ندارین ؟؟

من زیاد تجربه ندارم ولی فقط همین می‌دونم که نباید اختلاف بین مادرشوهرت بیای جلوی شوهرت بگی حرفی که بین تو مادرسوهرت میشه باید بین خودتون بزاری و نیاری قاطی رابطت با شوهرت کنی 

اشتباه کردی قطع رابطه با خانواده شوهر وگلگی ازشون پیش شوهرت فقط باعث ایجاد دلخوری و‌کینه بین خانواده ها میشه 

الان تو اول مادرت رو نرم کن 

شوهرت هم بهش پیام بده بگو بیا صحبت کنیم تکلیفمون روشن شه هر چی باشه اسممون تو شناسنامه هم دیگه است اگر از الان نتونیم مشکلاتمون رو با صحبت کردن حل کنیم از الان فاتحه ی این رابطه خونده است 

ما که نمیدونیم موضوع بین خودت و خالت چی بوده ؟

چی بگیم؟

هرجای زندگیتون خدا رو کنار زدین ،شیطان جاشو پر میکنه  ،وقتی با کسی بحثت شد فک کن ببین کجای کار مقصر بودی ،شاید ی جایی ی حرفهایی زدی که نباید میزدی،شایدم رفتاری کردی که نباید میکردی ،شاید ی جایی کم گذاشتی ،شایدم ی جایی زیادروی کردی ،شایدم ی جایی نباید حریمو میشکوندی حریمو شکوندی،من معتقدم از ماست که بر ماست .سعی کنید تا اونجایی که میتونید در مورد مسایل خصوصی زندگی دیگران از کسی سوال نپرسید ،و هرچه درمورد دیگران کمتر بدانید بیشتر حریم را رعایت کردین در نتیجه آرامش بیشتری خواهید داشت. این رفتار شماست که تعیین میکنه دیگران چگونه با شما برخورد کننداگه بخوای از رفتار و گفتار اطرافیانت ایراد بگیری ی موقع میبینی هیشکی دُورُ وَرِت نیست و تو تنهای تنهایی اون موقع متوجه میشی برای داشتن زندگی شاد باید گاهی اوقات خودتو به خریّت بزنی. درسته زندگی همش شیرین نیست ،ولی همش هم تلخ نیست . وقتی میخوای با یکی صحبت کنی ببین از چی و یا کی بدش میاد ،اصلا راجع به اونها صحبت نکن ،و یا در مورد مشکلات زندگیشون و یا وقایع تلخی که ازشون شنیدی نپرس مثل طلاق، اختلاف خانوادگی ،مشکلات شغلی و... ،اگه دوس داشته باشن بدونی خودشون برات توضیح میدن اما اگه دوس نداشته باشن سوال هم بپرسی طفره میرن یا اگه هم بگن بعدش ازت متنفر میشن ،پس بهتره اصلا نپرسی😉
ما که نمیدونیم موضوع بین خودت و خالت چی بوده ؟ چی بگیم؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6997884/من-باعث-این-دعوا-مادر-وپسر-شدم-ناخواسته-بود-

ماجرای دعوا با خالم اینه😔بخد

تیکر به وقت کنکور ۱۴۰۱❤دعا کنید شاید بزرگترین دعای شما کوچکترین معجزه خدا باشه💖☺