2777
2789

کسی ک پیشونیش بلنده قشنگ میشه یکم موهاش بیاد‌صورتش

چگونه اقایون رو دیوانه کنیم؟ نیازی نیست کاری انجام بدین،خودشون روانین، اگه میتونین برای سلامتیشون دعاکنین...😀😂😈 اگر شوهرت خیلے غر میزنه باهاش دعوا نڪن، بغلش ڪن...بغلش ڪن ببرش دم پنجره بندازش پایین😐😂تنها کسایی که فهمیدن شوهر به هیچ دردی نمیخوره عنکبوتای ماده هستن که بعد از جفت گیری عنکوبتای نر رو میخورن دمشون گرم 😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پیشونیم تقریبابلنده اما موهامو که جلوم میریزم اصن بهم نمیاد باتل بالا میزنمشون  

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              

من میدم بالا .کج.فرق هرمدلی بخوام پیشنویمم بلنده

هرجوری عشق کنم درست میکنم  

راحت باش لذت ببر هرجوری دوست داری درست کن 

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

عروس عمم  پیشونیش بلنده هیچ وقت موهاشو بالا نمیده اصلا حتی وقتی می‌خوابه صبح بیدار میشه

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود

بستگی داره یه پیشونی بلند هستی ک صورتت پر و درشته یا یه پیشونی بلند ک صورتت لاغره؟

اگه صورتت پر باشه حتی اگه موهاتو بزنی بالا خیلیم بد نمیشه ولی اگه صورتت لاغر و دراز باشه موهاتو بزنی بالا خیلی بد میشه حتمن باید موهاتو بریزی تو صورتت یا فرفری کنی ک حجمش زیاد ب نظر بیاد  

من میدم بالا .کج.فرق هرمدلی بخوام پیشنویمم بلنده هرجوری عشق کنم درست میکنم     راحت باش ...

اره منم کج و فرق خیلی بهم میاد بالاهم بقیه میگن بهت میاد اما خودم حس میکنم فرم صورتم شاید بد نشون داده بشه

🤍🐼🥥
اره منم کج و فرق خیلی بهم میاد بالاهم بقیه میگن بهت میاد اما خودم حس میکنم فرم صورتم شاید بد نشون دا ...

نه اتفاقا خیلی قشنگ میشه من که پیشونیم خیلی بلند میبندم اوکیه

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت