2777
2789
عنوان

طب سنتی

135 بازدید | 16 پست

بچه ها میتونید سوالات خودتون رو در مورد طب سنتی از من بپرسید من خیلی در این زمینه مطالعه کردم و میکنم 👌 راستش الان در حال حاضر خیلی از مردم این طب رو قبول ندارن در حالیکه من خودم تاثیرات خوبش رو به چشم خودم دیدم . در هر حال من در خدمتم  

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای عفونت واژن

برای عفونت واژن یک حبه سیر رو پوست بگیرید و با یک نخ رو بردارید و از وسط ببندید طوریکه حدود نیم سانت از نخ از سیر آویزون باشه بعد یک روز درون واژن قرار بدید

به نظرم یه تاپیک جامع باشه هم پیشگیری و ه درمان

برای پیشگیری به نظر من حتماً باید سیستم ایمنی تقویت بشه وگرنه هیچ راه دیگه ای نداره و باید سیر در رژیم غذایی باشه البته نه هر روز بلکه سه روز در هفته یک حبه سیر بخورید یا توی غذا استفاده کنید خوردن عسل به شدت برای پیشگیری عالیه همچنین خوردن نصف قاشق چایخوری سیاه دانه یا خورد دمنوش های آویشن و پونه و نعنا و زنجبیل و دارچین البته به اندازه نه اینکه هر روز استفاده بشه . نخوردن انواع غذاهای فست فودی و نوشابه و قندهای صنعتی برای درمان راه های متعددی هست که حتماً در یک تاپیک جدا همشو براتون میگم .

سلامت باشید 💖

درمان برای سردی رحم ؟؟؟

درمان سردی رحم به دو روش درونی و بیرونی در طب سنتی هستش در روش درونی شما باید مصرف مواد غذایی که طبع سرد دارن رو کم کنید مثل ماهی و ماست و برنج و...

و به جای اون از مواد غذایی گرم مثل خرما و عسل و سیاه دانه و میوه ی به و دمنوش های گرم مثل زیره و دارچین و هل و زنجبیل و آویشن و نعنا و ... استفاده کنید و در روش بیرونی هم باید ناحیه شکم رو با مالیدن روغن سیاه دانه و زیتون و بستن یک پارچه یا شال به دور شکم گرم نگه دارید 

إن شاء الله با درمان میشه .

درمان سردی رحم به دو روش درونی و بیرونی در طب سنتی هستش در روش درونی شما باید مصرف مواد غذایی که طبع ...

سلام با اینهایی ک گفته یعنی درمان میشه؟ اگه اره ...بعد ازین ک خوب شدیم این کارارو نکنیم .

من پریودیم هم عقب میوفته و خیلی کم و در حد چند قطره در سه روز میشم فقط

میشه برام یه دونه صلوات بدی مشکلم حل شه؟
سلام با اینهایی ک گفته یعنی درمان میشه؟ اگه اره ...بعد ازین ک خوب شدیم این کارارو نکنیم . من پریودی ...

بله درمان میشه اما زمان میبره البته این دمنوش ها که گفتم رو نباید هر روز استفاده کنید مثلاً نباید هر روز آویشن بخورید اگه حساسیت ندارین مثلاً یک روز یک لیوان دمنوش آویشن بخورید و روز بعدی دمنوش دارچین و مصرف سردی رو کمتر کنید . کلا این چیزا که گفتم لازم نیست فقط برای درمان سردی رحم باشه بلکه برای تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از کرونا هم خوبه خودمم بعضی از اینا رو انجام میدم برای سوال دیگه شما هم تحقیق میکنم و جواب میدم . 

سلامت باشید 💖