2777
2789

حالا اگه اونایی که باور ندارن نیان به طنز بگیرن, بله برای من تاثیر داشته. پوستم‌تمیز و روشن شده

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه هر نماز شبی 

اون نمازی که صبحش پاشی خون بدل بقیه کنی و حق الناس خیر نمیشه

ولی دیدم مومنای کاردرست و واقعی که صورتهای نورانی ودلنشین داشتن 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
نه خرافات نیست

اینهمه آدم هم میبینیم که حتی ممکنه نماز یومیه نخونن ولی زیبا باشن یا حتی ممکنه دین هم نداشته باشن ، زیبایی هر آدمی به قلب پاک و انسانیت وجودشه 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     

امام جعفر صادق:
نماز شب چهره را سفید و نورانی می‌کند، نماز شب انسان را خوشبو می‌کند، نماز شب روزی می‌آورد.

نماز شب باعث خیلی چیزا میشه اصلا دست کم نگیرین، من از اول محرم میخونم واقعا تاثیرشو دیدم تو زندگیم

در مورد خوشگلی هم نه اینکه کلا فیستو تغییر بده ولی خب چهره رو دلنشین و نورانی میکنه😊

نماز شب دو سه بار قبلا که بچه بودم خوندم .نمیدونم .

ولی یه چیزی به شدت روی پوست من موثره ‌.کلا همون خوشکلی که میگی ‌.اونم سحرخیزی هستش .مثلا ساعت ۴ صبح پا شم برم کوه با همسرم ، ساعت ۷ که داریم برمیگردیم ، شوهرم میگه پوستت چقدر باز میشه .چهره ت چند برابر خوشکل تر میشه ...

فکر میکنم نماز شبم همینه .هم سحرخیزیش هم عبادت کردن و روحانی بودن اون فضا باعث میشه آب زیر پوست بره😁

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

نه هر نماز شبی  اون نمازی که صبحش پاشی خون بدل بقیه کنی و حق الناس خیر نمیشه ولی دیدم مومنای ...

دقیقا همینطوره

اون مدل نماز خوندن که پذیرفته نمیشه که بخواد تاثیری بذاره

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃