2777
2789
عنوان

اینستاگرام

81 بازدید | 13 پست

سلام میشه در مورد برنامه اینستا راهنماییم کنید 

آیا میشه که من دو کاربری همزمان توی برنامه اینستا داشته باشم یا نه؟و کلا هیچی ازش سر در نمیارم،از همه ی امکاناتش لطفا بهم بگید تازه نصب کردم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا سه تاشو امتحان کردم و شده بیشترشو نمیدونم  

📍جز درآوردن زبان کاش شما را هنر دیگری نیز بود! 🌘زخم بر تنِ «ایران» می‌زنند؛ ما که از شکوهِ آن روز آگاهیم، از درد به خود می‌پیچیم... 💜چشم به آتش وسط خیمه دوخت و گفت: میدانی که من چه کسی را توی دنیا از همه بیشتر دوست دارم؟ با خواب‌آلودگی گفتم: من را؟ با لبخند گفت: قبل از تو!.. شانه هایم را بالا انداختم و او زمزمه کرد: خدا را! (پارسیان و من_آرمان آرین) 💎مشکل از آدمها و این همه واژه که ساختند نیست، بعضی حرفها که خیال میکنیم گفتنی نیستند اصلا حرف نیستند، احساسات بی واژه‌ای هستند که با درد خو گرفتند و جایشان فقط در سینه آدمهاست، نه بر زبانشان.(فصل پنجم عاشقانه‌هایم_فاطمه ایمانی) 🦚بیا که دوش به مستی سروش عالم غیب/نوید داد که عام است فیض رحمتِ #او 💚او 💛و به یاد برگزیدهٔ او، خورشید ایران زمین ☀️(تیدا) زمزمه کرد: سپاس اهرمن! سپاس که باز هم به خاطرم آوردی که ایزدم درست میگوید! ... من کودکم را از خودم بیشتر دوست دارم، نه از خدایم! خدایی که نمیگذارد زانو زدن منِ بی همتای خلقت، در برابر تو ناچیز به سجده تبدیل شود، سزاوار کنار گذاشته شدن نیست! (تیدا، زاده نور یا تاریکی؟!_نسترن خدابنده=EVRINA) 🌹مهربان و مهربانو! اگه تو دیدگاهم واژگان کهن پارسی رو بکار بردم و برات ناآشنا بودن به شیوه سخنگوییم نخند🙂 من تلاش میکنم از زبانی گرامی که بازمانده پیشینه ایرانِ کهن هست ولی داره از بین میره پاسبانی کنم 🔥نوشتار «نماد آتش در ایران باستان_سایت پارسیان دژ» رو بخونید و چرایی ارزش آتش در ایران رو بدونید.

سلام، میتونین چندین کاربری مختلف با یه ایمیل یا شماره تلفن هم‌زمان داشته باشین، موقع ساخت کاربری جدید از  شما میپرسه میخواین با اطلاعات کاربری قبلی بسازین یا با ایمیل و شماره تلفن جدید 

هیچ احساسی بهتز از یه پیام غیر منتظره از کسی که دلتنگشی نیست

برو تنطیمات افزودن حساب بزن آیدی جدید وارد کن و ایمیلتو بزن و تمام 

بعد رو آیدیت بزنی میتونی بین حسابها جابجا بشی

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

من منظورم اینکه الان که اینستا نصب کردم و اسمم رد یه چیز دیگه گذاشتم حالا میخوام غیر از این کاربریم که میخوام فعال باشه یه کاربری دیکه هم داشته باشم توی همین برنامه به اسم خودم.که همزمان دوتا کاربریم فعال باشن

بعد یه سوال دیگه هم داشتم ،آیا کسی متوجه میشه که من یه کاربری دیگه هم دارم و کسایی که دنبالم می‌کنند یا دنبالشون میکنم میتونن به اون یکی کاربریم هم دسترسی داشته باشن چون نمیخوام کسی بدونه دو کاربری تو اینستا دارم 

رفتم تنظیمات اما افزودن حساب جدید نمیبینم

بیا صفحه اصلی پیجت که پست میزاری

بزن روی آیدیت که اون بالا هست تا باز بشه

افزودن حساب میاره

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

بعد یه چیز دیگه مثلا من یه عکس گذاشتم تو پیجم،برا چی کسی لایک نمیکنه یعنی اینکه چون هنوز دوستی ندارم لایک نمیشه؟

مگه یه عکس که میذاریم برای همه نمیره؟یا نه فقط کسایی که دنبالم کردن یا دنبالشون کردم میتونن ببیننش و لایک کنن؟؟؟