2777
2789
نه بابا تغییر میکنه، دختر کوچکم وقتی باباش میاد،درو باز میکنه اول باید بغلش کنه ،اگر لباسشو در بیاره ...

اینم اونطوریه

انقد ناراحت میشم بعضی وقتا

انگار نه انگار ک مادرشم

سختی هامیگذرد اما هیچوقت هیچوقت آدم فراموش نمیکنه کیا همراهیش میکنن و کیا میرن
خیلی باحاله وقتی دور هم جمع میشیم با مامانم دور هم جنع میشیم تند تند حرف میزنیم بابام میگه من هی ...

خیلی باحاله،خدا حفظتون کنه،هیچ لذتی بالاتر از دور هم بودن نیست تو خانواده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه دعاهای بخونم ؟ 

امیرالمومنین علی(ع) فرمودند:

وقتی می خواهی بچّه دار شوی، وضویی کامل بگیر و دو رکعت نماز خوب بخوان و بعد از آن به سجده برو و هفتاد و یک بار استغفار کن و بعد با همسرت آمیزش کن و بگو:

« اللَّهُمَّ اِنْ رَزَقْتَنِی وَلَداً سَمَّیْتُهُ مُحَمَّداً »

یعنی «خدایا اگر فرزندی به من بدهی؛ او را به نام پیامبرت محمّد (ص) خواهم نامید.». (مکارم ‏الاخلاق، ص 339)

شخصی به امام رضا (ع) عرضه داشت:« شنیده ام شخصی نیت کرده که اسم فرزندی که همسرش حامله بوده را محمّد بگذارد؛ امّا پس از تولّد این پسر او را علی نامیده است.

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...

امام صادق(ع) فرمود:

هنگامی که مجامعت کردی بگو اللَّهُمَّ إِنَّکَ إِنْ رَزَقْتَنِی ذَکَراً سَمَّیْتُهُ مُحَمَّداً (خداوندا اگر پسری روزی ام کنی اسم او را محمد می گذارم) شخص گفت این کار را انجام دادم و بچه دار شدم.

امام صادق (ع) فرمود:

« وقتی که تصمیم به آمیزش گرفتی و در جایی که مرد برای آمیزش با زن می نشیند نشستی، دست راستت را در سمت راست ناف زن بگذار و هفت بار سوره اِنَّا اَنْزَلْنَاهُ را قرایت کن و آنگاه آمیزش کن که به آن چه دوست داری میرسی. و هنگامی که علایم بارداری آشکار شد؛ پاسی از شب گذشته، دستت را بر سمت راست نافش بگذار و هفت بار سوره اِنَّا اَنْزَلْنَاهُ را بخوان.» آن مرد می گوید که این کار را کردم و برایم هفت پسر، یکی بعد از دیگری به دنیا آمد و دیگرانی نیز که همین کار را کردند هم صاحب پسر شدند.

خیلی باحاله،خدا حفظتون کنه،هیچ لذتی بالاتر از دور هم بودن نیست تو خانواده

ممنون خدا گل دخترای شما رو هم حفظ کنه

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
امیرالمومنین علی(ع) فرمودند: وقتی می خواهی بچّه دار شوی، وضویی کامل بگیر و دو رکعت نماز خوب بخوان و ...

مامان کوثر خیلی  خیلی ممنونم.  اگر پسر باردارشدن شما رو خیلی دعا میکنم . 

خدایا وقتی نامه اعمالم به دستم میدی تو چشمام نگاه  نکن من شرم دارم
از تجربیات نی نی سایتی ها اینا رو جمع کردم.

آره منم شنیدم. 

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          

الان دوتایی میبینم 

سه تایی ندیدم.

ولی سه تا پسر خیلی خوبه😁😁😂

مهم نیست یکی پزشکی بخونه یا مهندسی،مهم اینه اول انسانیت بخونه                                                      باحیوانات مهربان باشیم...